En Hamarat Benim Lilya kimdir? Lilya Guzieva kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Lilya Guzieva iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Lilya Guzieva kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Lilya hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Lilya kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Lilya Guzieva, yaptığı yorumlar ve iddialı sözleriyle ekran başındakiler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Lilya kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Lilya Guzieva kaç yaşında, nereli? Tüm detaylar haberimizde…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Emine Sürsavur, Gamze Turan, Aslı Terzi, Lilya Guzieva ve Nejla Özdemir oldu.

(Soldan sağa; Aslı Terzi, Lilya Guzieva, Kadir Ezildi, Emine Sürsavur, Nejla Özdemir, Gamze Turan)

EN HAMARAT BENİM LİLYA GUZİEVA KİMDİR?

En Hamarat Benim Lilya Guzieva 48 yaşında, aslen Kırım Tatarı olup Özbekistan vatandaşıdır. 5 çocuk annesi olan yarışmacı müzik öğretmeni olsa da 8 yıldır yaşadığı İstanbul’da hasta bakıcı olarak çalışıyor.

Çok temiz ve takıntılı olduğunu belirten Lilya Hanım, “Dünya mutfağını çok seviyorum. Yaratıcı yemekler yapmayı çok seviyorum. Tam bir mutfak canavarıyım” diyor.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Emine kimdir? Emine Sürsavur kaç yaşında, nereli?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir