Ender Saraç kimdir? Muhammed Yakut’un iddialarında adı geçen Ender Saraç evli mi, kaç çocuğu var?

Ünlü doktor Ender Saraç'ın ismi inanılması güç iddialarla gündemde. Kırmızı bültenle aranan Muhammed Yakut sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda Saraç'ın özel hayatına ilişkin korkunç iddialarda bulunurken, Ender Saraç kimdir sorusu sosyal medyada merak edildi.

featured

Muhammed Yakut’un tweetlerinde adı geçen Ender Saraç kimdir? Yurt dışında kaçak olarak yaşayan ve gündeme getirdiği iddialarla sosyal medyada adından sıkça bahsettiren Muhammed Yakut‘un bugünkü paylaşımlarında adı geçen Ender Saraç, birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Ender Saraç kimdir? Mehmet Ender Saraç evli mi, çocuğu var mı?

Muhammed Yakut, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda ünlü doktor hakkında akılalmaz iddialarda bulundu.

Göreve geldikten sonra yürüttüğü başarılı operasyonlarla kamuoyunun takdirini kazanan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenen Yakut, iddialarına ilişkin bazı video ve fotoğraflar paylaştı.

Ender Saraç’ın kendi öz evladına istismarda bulunduğunu, aynı zamanda eşcinsel ilişkisi olduğunu öne süren Muhammet Yakut, söz konusu iddialarla ilgili şöyle konuştu:

İstismar olayı kendi çocuğunun okulunda tutulan tutanakla belgelenmiştir. Bu şahıs halkımıza kötü örnek olmakta ve tehlike arz etmektedir, gereği yapılmalıdır. Yarın bu konu ile alakalı mahkeme bulunmaktadır, mahkeme yeri gizli tutulmuştur.

İFTİRA MI ATILDI?

Sosyal medya kısa bir süre sonra bu konuyla çalkalanırken, ünlü beslenme uzmanı sessizliğini bozdu. Gece yarısı X hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları reddeden Saraç, “Allah kuru iftiradan saklasın” ifadelerini kullandı.

ENDER SARAÇ KİMDİR?

Ender Saraç 1959 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile hekimliği alanından mezun olduktan sonra ilk doktorluk görevini Erzurum’un İspir ilçesine bağlı Kırık Nahiyesi ve köylerinde yapmıştır. Askerlik görevini Çorlu’da yerine getiren Saraç, Tabip Asteğmen olarak görev yapmıştır.

Şarkıcı Nükhet Duru ile birlikte Uniform Sağlık ve Estetik Merkezinde çalışmıştır. Hindistan, Almanya, Hollanda, İsviçre ülkelerinde 1989-1995 yılları arasında ayurveda (kökeni Hint altkıtasına dayanan bir alternatif tıp sistemi) ve alternatif tıp bilimi konusunda eğitimler almıştır. 1994 yılında Hay Sağlık Merkezini kurmuştur ve bu merkez de doğal sağlık ve estetik üzerine çalışmalar yapmıştır. Ayrıca Türkiye’nin ilk doğal arınma merkezinin de kurucusu olarak bilinmektedir. Show TV, TRT, ATV, CNN TÜRK gibi kanallarda toplum sağlığı konusunda programlar yaparak halkı bu konularda bilinçlendirmiştir. 

Ender Saraç iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini 1988 yılında Sevgi Saraç ile yapmıştır ve bu evlilikten bir oğlu bulunmaktadır. Sevgi Saraç’tan 2011 yılında boşanan ünlü doktor, 7 Ekim 2013 tarihinde Benan Saraç ile evlenmiştir. Bu evliliğinden ise bir erkek, bir de kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir