Erman Toroğlu kiminle evli? Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında? Erman Toroğlu yeni eşinin adı ne? Erman Toroğlu avukatı kim?

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, eski avukatıyla evlendi. Peki Erman Toroğlu'nun yeni eşi kimdir? Erman Toroğlu'nun eşinin adı ne, kaç yaşında? İşte tüm ayrıntılar...

featured

Erman Toroğlu eşi kim?’ ve ‘Ezgi Yavuz kimdir?’ sorularının cevabı merak edildi. Ekranların en çok takip edilen spor yorumcularından eski hakem Erman Toroğlu, İspanya’nın Barcelona şehrinde eski avukatıyla dünyaevine girdi. Birçok kişi Erman Toroğlu’nun yeni eşinin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Erman Toroğlu eşi kim? Erman Toroğlu kiminle evli? Erman Toroğlu’nun eşinin adı ne? Erman Toroğlu’nun avukatı kimdir? Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında? İşte sürpriz evlilikle ilgili tüm ayrıntılar…

A Spor ekranlarında sivri dilli yorumlarıyla dikkat çeken eski hakem Erman Toroğlu, bir kez daha evlendi. Daha önce lisedeki aşkı Şükran Toroğlu ile evli olan Toroğlu, bu evliliği 2017 senesinde tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Toroğlu’nun bu evliliğinden bir kızı, bir oğlu bulunmaktadır.

BARCELONA’DA ESKİ AVUKATIYLA EVLENDİ

Erman Toroğlu yılbaşı öncesi yurt dışına çıkmıştı. İspanya’nın Barcelona şehrine uçtu. 73 yaşındaki Erman Toroğlu, Barcelona’daki Türk konsolosluğunda düzenlenen törenle eski avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Birçok kişi ‘Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında?’ sorularının cevabını aramaya başladı.

Erman Toroğlu eşi Ezgi Yavuz ile birlikte

Erman Toroğlu ile eşi, evlenmeden önce yakın zamanda İstanbul’un Cihangir kentinde el ele tutuşurken paparazilere yakalanmış, görüntülendiğini anlayan sevgilisi hemen ünlü yorumcunun yanından ayrılarak yoluna tek başına devam etmişti.

Nikah sonrası paylaşılan fotoğrafta ise ikili arasındaki yaş farkı sosyal medyada da gündeme geldi. Erman Toroğlu’nun yeni eşinin kim olduğu, kaç yaşında olduğu da merak edilmeye başlandı. İşte Erman Toroğlu’nun yeni adıyla ilgili merak edilenlerin ayrıntıları…

ERMAN TOROĞLU EŞİ EZGİ YAVUZ KİMDİR?

Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında?’ sorularının cevabı netleşti. 73 yaşındaki Erman Toroğlu’nun yeni eşi Ezgi Yavuz, ünlü yorumcunun eski avukatıdır. 39 yaşındaki Ezgi Yavuz, iş hukuku alanında uzman bir avukattır. Ayrıca anlaşmazlık bulunanların meselelerini adliyeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da görev yapmaktadır. İstanbul Barosu’na bağlı olarak çalışmaktadır.

2 sene önce Galatasaray Spor Kulübü’ne üye olan Ezgi Yavuz’un üyelik belgesini rahmetli başkan Mustafa Cengiz takdim etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir