Gaziantep bebek öldü mü? 3 aylık bebek öldü mü? Babasının dövdüğü bebek öldü mü?

Gaziantep bebek skandalıyla gündeme geldi. Babası tarafından dövülen 3 aylık bebek videosuna tepki yağıyor. Peki Gaziantep'teki bebek öldü mü? 3 aylık bebek öldü mü? Gaziantep'te babası tarafından dövülen bebek nasıl, sağlığı iyi mi? İşte bebeğin son durumu...

featured

Gaziantep’te dayak yiyen 3 aylık bebek öldü mü? sorusunun cevabı merak ediliyor. Babasının şiddetine maruz kalan bebeğin sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Peki Gaziantep bebek öldü mü? 3 aylık bebek öldü mü yoksa yaşıyor mu? Bebeğin sağlığıyla ilgili son durum haberimizde…

Gaziantep bebek skandalıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Şahinbey ilçesinde yaşanan korkunç olay Türkiye’nin gündemine bomba gibi oturdu. 3 aylık bebeğini kucağına alıp şiddet uygulayan baba, eşinin gizlediği cep telefonu kamerası sayesinde görüntülendi. Sosyal medyaya düşen bebeğe dayak görüntülerine tepki yağdı.

3 AYLIK BEBEK ÖLDÜ MÜ?

Gaziantep bebek vahşetinde vicdanları sızlatan görüntülerin ardından Gaziantep Valiliğinden açıklama geldi. Valiliğin açıklamasında şöyle denildi:

“Bazı sosyal medya mecralarında, ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darbettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29 Kasım 2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın, C.G. isimli bebeğini darbettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında tramvaya bağlı yaralanma olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır.”

Gaziantep bebek öldü mü, son durumu ne?

BEBEĞİNİ DÖVEN BABA TUTUKLANDI

Olayın şüphelisi Y.G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı ve adli makamlara sevk edildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Korkunç görüntülerin ortaya çıkmasından sonra açıklamalarda bulunan 3 aylık bebeğin gözü yaşlı annesi, günlerdir uyuyamadığını söyleyip eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Dayak görüntülerini izleyince nefesinin kesildiğini belirten anne, “En ağır cezayı alsın, cezasını çeksin, hapisten hiç çıkmasın” şeklinde tepkisini gösterdi.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA

Gaziantep’te babası tarafından dövülen bebeğin son durumu merak konusu oldu. Gece saatlerinde kafa travması şikayetiyle getirildiği Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden özel bir hastaneye sevk edilen ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan bebeğin sağlık durumuyla ilgili doktorlar açıklama yaptı.

Bebeğin ilk geldiğinde bilinç durumunun uykuya meyilli olduğunu ve çok az hareket ettiğini dile getiren doktor, 3 aylık bebeğin genel olarak çok kötü olmasa da travmaya bağlı şuur durumundan dolayı iyi de olmadığına dikkat çekti.

Yapılan ilk incelemelerde bebekte kanama olduğunu tespit ettiklerini kaydeden doktor, “Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor” şeklinde konuştu.

3 AYLIK BEBEKTEN SEVİNDİREN HABER

Babası tarafından dövülen 3 aylık bebeğin sağlık durumuyla ilgili sevindiren bir gelişme yaşandı. Bebeğin yoğun bakımdan çıktığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

BEBEĞİNİ DÖVEN ADAM VİDEOSU

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Gaziantep’te babası tarafından dövülen 3 aylık bebek hakkındaki haberlere “toplumda infiale yol açacağı” gerekçesiyle yayın yasağı getirdi. RTÜK’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“T.C. Gaziantep 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan 30/11/2021 tarihli ve 2021/10796 D. İş sayılı karar ile Gaziantep’te babası tarafından şiddete uğrayan bebekle ilgili olarak, eylemin toplumda infial oluşturabilecek nitelikte olması nedeniyle, kamu düzenin korunması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar, soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel, sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri vb. yayınlanamayacağına dair yayın yasağı getirilmiştir. Yayın yasağı Üst Kurulumuz internet sitesinde yayınlanmıştır. Gereğini rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Vahim olaya ilişkin yayın yasağı getirildiği için bebeğini döven adam videosu yayınlanamamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir