Kırlangıç adası nerede, nereye bağlı, haritadaki yeri | Ada Masalı dizisi nerede hangi adada çekiliyor?

featured

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinin mekanları izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Ekran başındakiler dizinin çekildiği yerleri merak ediyor. Peki Ada Masalı dizisi nerede, hangi adada çekiliyor? Kırlangıç adası nerede, nereye bağlı, haritadaki yeri neresi? İşte detaylar…

Ekranlara bomba gibi giriş yapan yaz dizisi Ada Masalı’nın çekildiği mekanlardaki muhteşem manzaralar, yaz ortasında tatil hasreti çeken vatandaşların içini açtı. Çok sayıda izleyici dizinin çekildiği şehri merakla aramaya başladı. Dizideki sahnelerde ve diyaloglarda Kırlangıç adası lafı geçiyor. Peki Kırlangıç Adası nerede? Kırlangıç adası nereye bağlı, haritadaki yeri neresi? Ada Masalı dizisi nerede, hangi adada çekiliyor?

Başrollerini Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Ada Masalı dizisi, izleyicilerin beğenisini kazandı. Şehir hayatında büyüyen ve başka bir yerde yaşayamayacağını düşünen, kendini kaybedecek derecede aşık olamayacağını düşünen Haziran ile arsasını satmaya ikna etmeye geldiği adanın yerlisi olan Pozyraz’ın hikayesini konu alıyor.

Oyuncu kadrosunda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi isimlerin de yer aldığı diziyle ilgili en çok merak edilen konulardan birisi de hiç kuşkusuz dizinin çekildiği yer oldu.

(Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor?)

ADA MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ada Masası dizisi Ege’nin incisi İzmir’de çekiliyor. Dizi ekibi çekimler için şirin tatil bölgesi Sığacık’ta set kurmuş durumda.

KIRLANGIÇ ADASI NEREDE?

Kırlangıç Adası, Yunanistan’a bağlı Teselya bölgesinde bulunan bir ada. Ada aynı zamanda İskados ve Skopelos adalarının da yer aldığı Şeytan Adaları’nın bir parçasıdır. Fakat dizi Kırlangıç Adası’nda değil İzmir’in Sığacık ilçesinde çekiliyor.

(Kırlangıç Adası nerede?)

0
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir