Kuaförler açılacak mı? Güzellik salonları açılacak mı?

featured

İçişleri Bakanlığı kademeli normalleşme genelgesini yayınladı. Vatandaşların en çok merak ettiği konulardan biri kuaför ve güzellik salonlarının durumu oldu. Peki yeni normalleşmede kuaförler açılacak mı? Güzellik salonları açılacak mı? İşte yanıtı…

Ramazan Bayramı öncesi başlatılan tam kapanma uygulaması sona erdi. 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren 1 Haziran’a kadar kademeli normalleşmeye geçilmiş oldu. Bu süre boyunca hafta içi sokağa çıkma kısıtlaması saat 21.00-05.00 arası uygulanacak. Hafta sonları ise tam sokağa çıkma kısıtlaması devam edecek. İçişleri Bakanlığı konuyla ilgili yeni tedbirleri 81 ilin valiliğine gönderdiği genelgeyle duyurdu.

(Kuaförler açılacak mı?)

Kuaförler ve güzellik salonları açık mı?

Tam kapanma döneminde kapalı tutulan kuaför, berber, lazer epilasyon merkezleri gibi güzellik salonları normalleşme kararının ardından yeniden açıldı. Buna göre söz konusu iş yerleri korona virüs salgını tedbirlerine uymak şartıyla hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet verebilecek. Hafta sonu ise tüm bu işletmeler kapalı olacak.

Ayrıca hamam, sauna, masaj salonları da 1 Haziran’a kadar kapalı kalmaya devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir