Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşe kimdir? Ayşe Alan nereli, kaç yaşında?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Ayşe izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Ayşe Alan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşe kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu ile Yemekteyiz yarışmasındaki Ayşe Alan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Ayşe Alan izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ayşe Hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Yemeklerinin lezzetine ve görselliğine güvenenlerin yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz her hafta içi TV8’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal’ın sunduğu “Yemekteyiz” yarışmasında her hafta birbirinden iddialı ve becerikli 5 yarışmacı, el lezzetine güvenerek hazırladıkları iddialı menülerle rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların sundukları nefis yemeklerin sonrasında haftanın finalinde en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 3-7 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 33 puan alan yarışmacı Faruk Eldem 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal’la Yemekteyiz Faruk kimdir? Faruk Eldem nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYŞE ALAN KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşe, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Ayşe Alan 42 yaşındadır ve bayan kuaförüdür. Ayşe Alan evlidir ve 21 yaşında bir kız çocuğu bulunmaktadır. Pilates ve yürüyüş yapmayı çok sevdiğini belirten Ayşe hanım, sporun hayatında çok önemli olduğunu dile getiriyor. Ayrıca Ayşe hanım yarışmada birinci olursa, kazanacağı paranın bir kısmını sokak hayvanları için harcayacağını söylüyor.

Lider ruhlu ve sert mizaçlı olarak kendisini tanıtıyor. Ayşe hanım damak tadının çok kuvvetli olduğunu ve içerisindeki baharatına kadar yemeğin içinde ne olduğunu bilirim diyor. Pişme oranının çok önemli olduğunu söyleyen Ayşe hanım, çiğ bir şeyi asla yemeyeceğini söylüyor. Yemeklerde kokuya karşı özellikle bir hassasiyeti olduğunu belirtiyor.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYŞE’NİN MENÜSÜ

  • Sütlü yarma çorbası
  • El açması peynirli çıtır börek
  • Havuçlu mısırlı semizotu salatası
  • Zeytinyağlı közlenmiş biber
  • Fırında domates soslu köfte
  • Patates püresi
  • Sebze şöleni
  • Mevsim salatası
  • İrmikli gül tatlısı

YEMEKTEYİZ 88. BÖLÜM AYŞE ALAN (12 OCAK)

Henüz yayınlanmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir