Zuhal Topal Yemekteyiz İlkay kimdir? İlkay Öztürk nereli, kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından İlkay Öztürk iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlkay kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte İlkay Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz İlkay kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birinci gün yarışmacısı İlkay, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz İlkay kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı İlkay Öztürk nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu hafta Trabzon’dan katılan yarışmacıları İlkay Öztürk, Esen Berk, Aleyna Beşirik, Turan Pervanlar ve Hava Bıyık oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 29 puan alan Özdemir Üçhöyük 50 bin TL ödülün sahibi oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ İLKAY ÖZTÜRK KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz İlkay kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler İlkay Hanım’ı merak ediyor. İlkay Öztürk 49 yaşındadır ve ev hanımıdır. Aslen Trabzon Akçaabatlıdır ancak Almanya’da doğmuştur ve 10 yaşına kadar orada yaşamıştır. İstanbul’da evlendiğini ve bir sene orada kaldıktan sonra Trabzon’a yerleştiklerini belirtmiştir. 11 yıl önce eşiyle boşandıklarını ve şu an bekar bir anne olduğunu dile getiren İlkay Hanım, üç çocuk sahibidir.

zuhal topal yemekteyiz ilkay öztürk kimdir

İlkay Hanım kendisini tanıtırken “Yemeklerle aram çok iyi. Yemek yapmak bana terapi gibi geliyor. Herhalde o yüzden bütün enerjimi yemeklere veriyorum. Yani su kaynatsam lezzetli oluyor, herkes öyle söylüyor. Trabzon’a geleceğinizi duyunca, tamam ödülü kaptım diye düşündüm. ” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ İLKAY’IN MENÜSÜ

  • Balık Çorbası
  • Korkota Sarması
  • Piyaz
  • Pazılı Burma
  • Akçaabat Köftesi
  • Kabak Tatlısı
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Esen kimdir? Esen Berk nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Aleyna kimdir? Aleyna Beşirik nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Turan kimdir? Turan Pervanlar nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Hava kimdir? Hava Bıyık nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir