Acun Ilıcalı gözüne ne oldu? Acun Ilıcalı yüzü neden şiş? Acun estetik mi oldu?

Hull City maçını stadyumda izleyen Acun Ilıcalı'nın yüzündeki şişlik görenleri şaşırttı. Peki Acun Ilıcalı göz ameliyatı mı oldu? Acun Ilıcalı yüzündeki şiş neden oluştu? Acun estetik veya botoks mu yaptırdı? İşte detaylar...

featured

İngiltere Championship takımlarından Hull City’yi satın alan Acun Ilıcalı, takımının Everton ile oynadığı FA Cup karşılaşmasını izlemek için MKM Stadium’da yerini aldı. Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, eski eşinin kardeşi Kübra Açıl ve arkadaşlarıyla maçı izledi. Hull City karşılaşmayı 3-2 kaybederken, tribünlerde açılan Türk bayrakları ise ortaya güzel görüntüler çıkmasını sağladı.

TV8‘in sahibi Acun Ilıcalı’nın Hull City maçını izlemesinin yanında dikkat çeken başka bir konu ise, gözlerindeki şişlik olurken, Ilıcalı’nın görünümüyle ilgili birçok iddia da gündeme geldi. Sosyal medyada birçok insan Acun Ilıcalı’nın gözüne ve yüzüne ne olduğunu merak ederken, bazı kullanıcılar ise Acun Ilıcalı’nın göz kapaklarını aldırdığını, botoks veya estetik ameliyat yaptırdığını iddia etti.

Daha öncede yüzündeki şişlik ile gündeme gelen ve benzer iddialara maruz kalan Acun Ilıcalı, o dönem yaptığı açıklamada sağlık problemi nedeniyle ameliyat olduğunu belirtmiş ve “Arpacık değildi; iyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerektiriyordu. Burayı kesip tekrar diktirmek gerekiyordu. Estetik hiç yaptırmadım düşünmüyorum. Abartı olmadığı sürece kadınlarda güzel oluyor” ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı göz şişliği

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir