Acun Ilıcalı kaza yaptı! Kızı ile beraber motor kazası geçiren Ilıcalı ameliyata alındı

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı kaza yaptı. Kızıyla beraber motosiklette giderken hafif bir ticari araçla çarpışan Ilıcalı hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı.

featured

Acun Ilıcalı kaza haberiyle sevenlerini korkuttu. Ünlü televizyoncu, motosikletiyle giderken karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Kazanın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi’nde meydana gelen kazada Acun Ilıcalı ile kızı Banu Ilıcalı Ceyhun hafif şekilde yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından baba ile kızı Sarıyer’deki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ACUN ILICALI KAZADAN SONRA AMELİYAT OLDU

Kolu kırılan Acun Ilıcalı’nın ameliyat edildiği öğrenilirken, haberi duyan ünlü isimler hastaneye koştu. Ilıcalı’yı hastanede ziyaret eden isimlerden biri olan oyuncu İbrahim Büyükak, hastane girişinde yaptığı açıklamada, ünlü yapımcı ile kızının durumunun iyi olduğunu söyledi.

Ilıcalı’yı ziyaret eden isimler arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da yer aldı.

HULL CITY’DEN AÇIKLAMA

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City‘nin resmi hesabından kazaya ve Ilıcalı’nın sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi. İngiliz kulübünden yapılan açıklamada, “Kazada kolunda kırık olan başkanımız Acun Ilıcalı, salı günü ameliyat olacak. Acun’a ameliyatının hayırlı olmasını ve acil şifalar diliyoruz” denildi.

KAZALAR YAKASINI BIRAKMIYOR

Anne ve babasını trafik kazasında kaybeden ünlü televizyoncu; 2019 yılında ise kendisi kaza geçirmiş, lüks model spor arabasıyla otobanda seyir halindeyken lastik patlaması sonucu hafif yaralanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir