Anıl Budak ‘GÜNEŞ’ Gibi Parladı!

Medya dünyasının başarılı isimlerinden ünlü televizyoncu Anıl Budak, bu sezon ki performansıyla fark yarattı.

featured

Sezon boyunca yaptığı talk show programlarıyla beğenileri toplayan ve izleyenlerin takdirini kazanan ünlü televizyoncu Anıl Budak, başarıdan başarıya koşuyor.

Sezonun öne çıkan projelerinden olan BKM Mutfak ve Kılçık Mekan da gerçekleşen ‘ Benden Önce Sen’ talk show programıyla övgüleri toplayan Budak, önceki gün bir ödülü daha havaya kaldırdı.
Budak, Magazin, Sanat ve müzik dünyasının önemli ödülleri arasında yer alan Güneş Ödülleri’nde ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Talk Show’ programı ödülüne layık görüldü.

‘FARKIMIZ GERÇEK OLUŞUMUZ’

Tören sonrası bir araya geldiği medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Budak, ‘‘Bugün bir kez daha başarımızın taçlanmasını kutluyoruz. Bu programa başlarken, rakiplerimizin çok olduğunu zirvenin zorlu yollardan geçtiğini biliyorduk. En büyük güvencemiz ise kurgulardan uzak ve sahici oluşumuz. Çok şükür ki izleyenler bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı ve zirveye çıkardı. Güneş Ödülleri’nde de emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Biz de durmak yok. Yeni projelerde çok yakında izleyenlerimizle buluşacak’’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir