Balıkesir okullar tatil mi? 1 Aralık okullar tatil mi? Yarın tatil mi? Son dakika valilik açıklaması

Lodos ve fırtınanın etkili olduğu olduğu Balıkesir'de öğrenciler okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki 1 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Balıkesir yarın tatil mi? Balıkesir okullar tatil mi? İşte Balıkesir Valiliği son dakika duyuruları...

featured

Balıkesir okullar tatil mi? sorularının cevabı çok sayıda öğrenci tarafından merak ediliyor. Kuvvetli rüzgar, fırtına nedeniyle bazı şehirlerde salı günü okullar 1 gün tatil edildi. Peki 1 Aralık’ta Balıkesir’de okullar tatil mi? Balıkesir tatil mi yarın günü? İşte Balıkesir Valiliği son dakika açıklaması…

Marmara’da etkili olan lodos ve şiddetli fırtına hayatı felç etti. Pek çok şehirde ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, yollarda kazalar meydana geldi. Lodos nedeniyle deniz trafiği durdurulurken, kara yolunda da olumsuzluk yaşandı. İstanbul’da lodos nedeniyle ölen ve yaralanan vatandaşlar oldu.

BALIKESİR OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen uyarılar dikkate alındığında olumsuz koşulların süreceği belirtilen birçok ilde 30 Kasım Salı günü okullarda eğitime ara verildi. İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli‘de okullar tatil edildi.

Marmara Bölgesi’ndeki şehirlerden peş peşe tatil haberleri gelince Balıkesir’de de binlerce öğrenci okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı. Öğrencilerin beklediği tatil müjdesi akşam saatlerinde geldi.

BALIKESİR VALİLİĞİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, akşam saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda öğrencilere müjdeyi verdi. Vali Şıldak, 30 Kasım Salı günü Balıkesir’de okulların tatil edildiğini söyledi. İşte Balıkesir Valiliği son dakika tatil açıklaması:

“Sevgili vatandaşlarımız, ilimiz genelinde etkisini sürdüren kuvvetli fırtınanın neden olabileceği olumsuz durumlar göz önüne alınarak 30 Kasım Salı günü bir gün süreyle bütün ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verilmiştir.

Kamuda çalışan engelli ve hamile personelimiz bir gün izinli sayılacaktır. Lütfen tedbirli olalım! Anaokulları, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime ara verilmiştir.”

Balıkesir okullar tatil mi?

Balıkesir’de yarın okulların tatil edildiğine yönelik şu ana kadar bir açıklama yapılmadı. Öğrencilerin 1 Aralık Çarşamba günü yüz yüze eğitime kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir