Ceren Koç kimdir? | Aşk Mantık İntikam Elif nereli kaç yaşında?

featured

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlerken, dizinin oyuncu kadrosu da sergiledikleri performanslar ile izleyenlerin beğenisini topluyor. Dizide başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ve internet üzerinde ismi aratılan oyuncuların başında Ceren Koç geliyor. Aşk Mantık İntikam dizisinde Elif Korfalı rolünü canlandıran Ceren Koç kimdir, nerelidir? Aşk Mantık İntikam Elif kaç yaşındadır? İşte detaylar…

Ceren Koç

CEREN KOÇ (ELİF KORFALI) KİMDİR?

Ceren Koç, 16 Ağustos 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Erzincanlıdır. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Ceren Koç, Fırtına, Çukur ve Phakama London gibi tiyatro oyunlarında oynamasının yanı sıra 2012 yılından itibaren Muhteşem Yüzyıl, Bizim Okul, Güllerin Savaşı (Mine), Tek Yürek (Şenay) gibi dizilerde de rol almıştır. Güllerin Savaşı’nda rol aldığı Mine dizisi ile tanınmıştır. Ayrıca televizyon ekranlarında yayınlanan Fuse Tea içecek markasının reklam yüzü olmuştur.

2017 yılında Ver Elini Aşk (Lalin Tuğlu), 2020’de Bay Yanlış (Ebru Atasoy), 2021’de Aşk Mantık İntikam (Elif) dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Oyuncu 1,68 m boyunda, 55 kilo ve Aslan burcudur.

Ceren Koç

CEREN KOÇ INSTAGRAM

Güzel oyuncu Ceren Koç’un Instagram hesabını görmek için tıklayınız.

TIKLAYINIZ > Melisa Döngel (Çağla) kimdir? Aşk Mantık İntikam dizisi Çağla nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir