En Hamarat Benim Adalet kimdir? Adalet Pancarcı nereli, kaç yaşında?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Adalet izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Adalet Pancarcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar...

featured

Fox TV izleyicileri ‘En Hamarat Benim Adalet kimdir?’ sorusunun cevabını araştırıyor. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Adalet Pancarcı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Adalet Pancarcı izleyiciler tarafından merak edildi. İşte En Hamarat Benim Adalet hanım hakkında detaylı bilgiler…

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının ilk yarışmasında, 17-21 Ocak haftasında 15 bin TL’lik büyük ödülü iki yarışmacı paylaştı. 23 puan alan yarışmacılar Nimet Yazıcı ve Yeşim Tarakçı kazanan yarışmacılar oldu.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Nimet kimdir? Nimet Yazıcı nereli, kaç yaşında?

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı nereli, kaç yaşında?

EN HAMARAT BENİM ADALET KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının üçüncü gün ev sahibi Adalet Pancarcı yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti ve ‘En Hamarat Benim Adalet kimdir?’ sorusunun cevabı aranmaya başlandı.. Adalet hanım 53 yaşındadır ve emeklidir. Aslen Yozgatlı olan Adalet hanım, evli ve 2 çocuk annesidir.

Adalet hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:

“Temizim, titizim, düzen tertip benim işim. Saça kıla kesinlikle müsaade edemem. Hamaratım, çocukluğumdan beri yemek yaparım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Yedirmeyi çok seviyorum, yemeyi çok seviyorum. Uyum benim için çok önemlidir. Güzel dekorasyondan çok hoşlanırım.”

KADİR EZİLDİ İLE EN HAMARAT BENİM 116. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir