En Hamarat Benim Ayşe Kimdir? Ayşe Çalışkan Nereli, Kaç Yaşında?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki özel yarışmacısı Ayşe Çalışkan, temizlik ve hamaratlık konusundaki iddialı sözleriyle dikkat çekti. Sağ kolundaki engele rağmen 2 eli olanlardan daha marifetli olduğunu belirten Ayşe Hanım, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Ayşe kimdir? En Hamarat Benim Ayşe Çalışkan kaç yaşında, nereli? Ayşe Hanım kaza mı geçirdi, koluna ne oldu? İşte tüm ayrıntılar...

featured

En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Fox TV ekranlarında her hafta içi ilgiyle izlenen Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki özel yarışmacısı Ayşe Çalışkan, sağ kolundaki engele rağmen güçlü, enerjik karakterinin yanı sıra iddialı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekerek izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Ayşe kimdir? Ayşe Çalışkan kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? En Hamarat Benim Ayşe Hanım’ın koluna ne oldu, kaza mı geçirdi? İşte Ayşe Çalışkan hakkında merak edilenlerin tüm ayrıntıları haberimizde…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de hafta içi her gün saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Elmas Uzun, Ayşe Çalışkan, Necmettin Demir, Tuğçe Sevil ve Çiğdem Atay oldu.

AYŞE ÇALIŞKAN KİMDİR?

En Hamarat Benim Ayşe Çalışkan 44 yaşında, evli ve bir erkek çocuk annesidir. Aslen Kastamonulu olan Ayşe Hanım, özel bir şirketten emekli. Sağ kolundan engelli olan Ayşe Hanım, iddiasını şu sözlerle dile getiriyor:

“Bizim gibi özel insanların ne kadar hamarat olduğunu göstermek için katıldım. Mutfak benim için çok önemlidir. Tezgahım her zaman tertemiz olmalı. Sarma sararım, yufka açarım, poğaçalar açmalar yaparım. Yani hepsini kendim yaparım. Kısacası, 2 eli olanlardan daha marifetliyim.”

EN HAMARAT BENİM AYŞE KOLUNA NE OLDU, KAZA MI GEÇİRDİ?

En Hamarat Benim Ayşe Hanım sağ kolunu henüz 11 yaşındayken kaybetti. Doktora gitmek yerine kırıkçıya gidince kangren olan kolu kesildi. 20 yaşında Kastamonu’dan İstanbul’a gitmeye karar verdi ve burada çalışıp emekli oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir