En Hamarat Benim Kamilla İnnal kimdir, nereli, kaç yaşında? Kamilla İnnal instagram hesabı

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Kamilla İnnal, temizlik ve hamaratlık konusundaki iddialı sözlerinin yanı sıra güzelliğiyle de izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Kamilla kimdir? En Hamarat Benim Kamilla İnnal kaç yaşında, nereli? İşte Kamilla Hanım hakkında merak edilenlerin detayı...

featured

En Hamarat Benim Kamilla İnnal kimdir? Fox TV ekranlarında her hafta içi ilgiyle izlenen Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Kamilla İnnal, temizlik ve hamaratlık konusundaki sözlerinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Kamilla kimdir? Kamilla İnnal kaç yaşında, nereli? Kamilla ne iş yapıyor? Kamilla İnnal instagram hesabı ne? Haftanın sürpriz yarışmacısı Kamilla Hanım hakkında merak edilenlerin tüm ayrıntıları haberimizde…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Güllü Kamuray, Necla İdikurt, Kamilla İnnal, Onur Ayaz ve Zeynep Merve Lal oldu.

(Soldan sağa; Zeynep, Necla, Güllü, Kadir, Kamilla, Onur)

EN HAMARAT BENİM GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’de geçen hafta 15 bin TL’lik büyük ödülü Feyize Yaslı kazandı.

EN HAMARAT BENİM KAMİLLA İNNAL KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacısı Kamilla İnnal, 28 yaşında ve Kazakistanlıdır. Bir süre önce İstanbul’a taşınan Kamilla gazetecidir. Kazakistan’da televizyon haberleri sunduğunu söyleyen En Hamarat Benim Kamilla, Türkiye’de de kendi işini yapmaya çalıştığını belirtiyor. İşte Kamilla Hanım’ın açıklamaları:

“Temizlik yapmayı seviyorum çünkü evin temiz olması gerektiğini düşünüyorum. Mutfakta iyi olduğumu düşünüyorum. Her türlü yemeği yapabilirim. İlk defa yaptığım yemek bile güzel çıkıyor. Bizim Kazak yemeklerimiz gerçekten çok zor ve çok lezzetli, parmaklarınızı yersiniz.”

KAMİLLA İNNAL İNSTAGRAM HESABI

Kamilla İnnal, şahsi sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Mesleği gazeteci olan yarışmacı, güzelliğiyle mankenlere taş çıkarıyor. Kamilla İnnal’ın instagram hesabını (kyanqs001) görmek için TIKLAYINIZ.

(Kamilla İnnal instagram)
En Hamarat Benim Kamilla İnnal

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir