En Hamarat Benim Benazir kimdir? Benazir Hizarlı nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Benazir Hizarlı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Benazir Hizarlı kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

En Hamarat Benim Benazir Hanım haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Benazir Hizarlı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Benazir Hizarlı kimdir, nereli kaç yaşında? En Hamarat Benim Benazir hakkında ayrıntılı bilgiler…

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

İşte En Hamarat Benim programında haftanın üçüncü yarışmacısı Benazir Hizarlı hakkında bilgiler…

EN HAMARAT BENİM BENAZİR HİZARLI KİMDİR?

En Hamarat Benim Benazir Hizarlı, 10 yıllık evli ve 3 kız çocuğu annesidir. 32 yaşındaki Benazir Hanım ev hanımıdır. Evlenmeden önce sekreter olarak çalışan Benazir Hizarlı, aslen Vanlıdır. Evlenir evlenmez eltisiyle beraber yaşadığını anlatan Hizralı, 15 ay beraber kaldıklarını söyledi. Kayınpederinin ev sözünü tutamadığını anlatan Benazir Hanım, yaşadığı zor günleri bakın nasıl anlatıyor.

Bir evde en önemli şeyin kokusu olduğunu savunan Benazir Hanım, evin temizliğinin kokudan belli olduğunu söylüyor.

Yemek konusunda da iddialı olduğunu belirten Benazir Hizarlı, mutfakta kendisine çok güvendiğini ve tabiri caizse döktüreceğini dile getiriyor. Aynı anda birçok işi yapabildiğini vurgulayan Benazir Hanım; pratik ve hızlı olmasıyla hamaratlığını göstereceğini ifade ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir