En Hamarat Benim Büşra kimdir? Büşra Gülez kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Büşra Gülez iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Büşra Gülez kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Büşra Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Büşra kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki ikinci yarışmacısı Büşra Gülez, yaptığı yorumlar ve iddialı sözleriyle ekran başındakiler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Büşra kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Büşra Gülez kaç yaşında, nereli? Tüm detaylar haberimizde…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Feyize Yaslı, Büşra Gülez, Emine İskan, Zeynep Demirkol Uyanık ve Hatice Altuntaş oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim’de geçen haftanın finalinde toplam 23 puan alan Servet Hanım ve Sema Hanım 15 bin TL ödülü paylaştı.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Servet kimdir? Servet Sakin Tarhan kaç yaşında, nereli?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Sema kimdir? Sema Çom kaç yaşında, nereli?

EN HAMARAT BENİM BÜŞRA KİMDİR?

En Hamarat Benim Büşra Gülez 28 yaşında ve ilaç mümessilidir. Aslen Adanalı olan Büşra Hanım, 10 aylık evlidir ve yarışmaya katılırken hamile olduğunu belirtmiştir.

Büşra Hanım, “Temiz olmayı severim, titiz olmayı severim. Dış görünüşüme aldanmayın. Sıkmadan baklavaya her şeyi yaparım. Elim hızlıdır, çabucak işi hallederim. Tüm yemekleri yapabilirim. Elime, dilime, hamaratlığıma ve Adanalılığıma güveniyorum. O yüzden bu yarışmadayım” ifadelerini kullanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir