En Hamarat Benim Gülistan kimdir? Gülistan Aslan nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülistan Aslan izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Gülistan Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

En Hamarat Benim Gülistan Hanım haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülistan Aslan izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Gülistan Aslan kimdir, nereli kaç yaşında? En Hamarat Benim Gülistan hakkında ayrıntılı bilgiler…

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor.

En Hamarat Benim Gülistan Aslan

EN HAMARAT BENİM GÜLİSTAN ASLAN KİMDİR?

Programın ilk gün yarışmacısı Gülistan Aslan, 47 yaşında ve işletme sahibidir. Aslen Tokat Almusludur. 3 yıldır evli olan Gülistan Hanım’ın gözleme-mantı evi bulunmaktadır.

Güzellik takıntısı olduğunu söyleyen Gülistan Hanım; hem sunumunun hem yemeklerinin hem de kendisinin güzel olduğunu söylüyor.

Yarışmadaki yorumlarıyla dikkat çeken Gülistan Aslan, tavırları nedeniyle zaman zaman Kadir Ezildi’nin eleştirilerine ve uyarılarına maruz kaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir