En Hamarat Benim Hanife kimdir? Hanife Taşlıçukur kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Hanife Taşlıçukur iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Hanife Taşlıçukur kimdir? En Hamarat Benim Hanife kaç yaşında, nereli? İşte Hanife Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Hanife kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki ilk yarışmacısı Hanife Taşlıçukur oldu. Büyük eviyle dikkat çeken ve misafir ağırlamayı çok sevdiğini söyleyen Hanife Hanım ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Hanife kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Hanife Taşlıçukur kaç yaşında, nereli? Ayrıntılar haberimizde…

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Hanife Taşlıçukur, Nuray Daltaban, Şaziye Yaman, Şeyma Yıldırım ve Gizem Baykar oldu.

Hanife Hanım menüsünde; ezogelin çorbası, kol böreği, çökertme kebabı ve pilav, mevsim salata, burma baklava yer aldı. Bir yandan elinin hamaratlığını konuşturan yarışmacı, diğer yandan da yemek yaparken türkü söyleyerek maharetini sergiledi.

En Hamarat Benim Hanife Taşlıçukur’un menüsü

EN HAMARAT BENİM HANİFE TAŞLIÇUKUR KİMDİR?

En Hamarat Benim Hanife Taşlıçukur, 62 yaşında ve ev hanımıdır. Bir kızı, bir oğlu bulunan Hanife Hanım 3 de torun sahibidir. Aslen Orduludur. Temizlikte çok iddialı olduğunu söyleyen Hanife Hanım, evine temizlikçi çağırmadığını, çünkü onların yaptığı temizliği beğenmediğini belirtiyor.

Hanife Taşlıçukur yarışmadaki iddiasını “Nasıl yemek yapılır, nasıl sofralar kurulur, nasıl temizlik yapılır? Tüm bunları göstermek için yarışmaya katıldım. Hayatta her şeyi başardım. Bu programda da birinci olmaya geldim” sözleriyle dile getiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 18 Aralık 2022, 18:31

    hanife abla sen vallahi billahi çok hamaratsın

    Cevapla