En Hamarat Benim Nargül kimdir? Nargül Babahanova kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Nargül Babahanova iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Nargül Babahanova kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Nargül Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘En Hamarat Benim Nargül kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Nargül Babahanova, yaptığı yorumlar ve iddialı sözleriyle ekran başındakiler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Nargül kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Nargül Babahanova kaç yaşında, nereli? Tüm detaylar haberimizde…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Merve Demirtaş, Mustafa Kemal Aksoy, Servet Sakin Tarhan, Sema Çom ve Nargül Babahanova oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi İle En Hamarat Benim’de geçen haftanın finalinde 23 puan alan Emine Sürsavur 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Emine kimdir? Emine Sürsavur kaç yaşında, nereli?

EN HAMARAT BENİM NARGÜL BABAHANOVA KİMDİR?

En Hamarat Benim Nargül Babahanova 37 yaşında ve aşçı olarak çalışmaktadır. Aslen Türkmenistanlı olan Nargül Hanım, 2 çocuk annesidir. Kendi restoranında aşçılık yapmaktadır.

en hamarat benim nargül kimdir

Nargül Hanım kendisini tanıtırken, “Saatlerce temizlik yaparım, hiç gocunmam. Çünkü gerçekten ben hamaratım. Mutfakta çok iyiyimdir, iddialıyım, onun için bu yarışmaya katıldım. Türkmenistan yemeklerini Türkiye’ye tanıtmak için buradayım” ifadelerini kullanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir