Gelinim Mutfakta Dilek kimdir? Dilek Kes nereli, kaç yaşında?

Kanal D'deki Gelinim Mutfakta programının yarışmacılarından Dilek izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Gelinim Mutfakta Dilek kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Gelinim Mutfakta Dilek kimdir? Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasındaki Dilek Kes kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kanal Dde yayınlanan Gelinim Mutfakta programının yarışmacılarından Dilek izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta Dilek hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

Gelinim Mutfakta DİLEK KES kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta katılan Dilek Kes, kayınvalidesi Hatice Hanım ile birlikte yarışmada boy gösterecek. Dilek hanım 44 yaşında olup, 29 yıllık evliliğinden 16, 23 ve 28 yaşlarında 3 çocuğu bulunmaktadır. Büyük oğlu evlenip boşandığı için Dilek hanımın da bir dönem kayınvalidelik deneyimi olmuş. Aslen İstanbulludur ve ev hanımıdır.

Yaşı sebebiyle yarışmadaki diğer gelinlerin eleştirilerine hedef olan Dilek hanıma en büyük desteği kayınvalidesi Hatice hanım vermektedir.

Gelinim Mutfakta hatice DENİZ kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta katılan yarışmacılardan Dilek Kes’in kayınvalidesi Hatice Deniz 70 yaşındadır. Aslen İstanbul Üsküdarlıdır. Soyunun Beylerbeyi Sarayı’na dayandığını belirtmektedir. Hatice hanımın 2 oğlu ve 5 torunu bulunmaktadır. Antalya’da yaşamaktadır.

Gelinim Mutfakta 841. Bölüm izle (10 Ocak)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir