HOUSE OF THE DRAGON 10. BÖLÜM İZLE – House of the Dragon 10. Bölüm Türkçe Dublaj

Game of Thrones hayranları başta olmak üzere dünyada milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği House of the Dragon dizisi, yayınlanan her yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Dizinin sızdırılan ve birinci sezon finali olan 10. bölümünü izleyebileceğiniz bağlantı linkini haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

featured

George RR Martin’in “Fire & Blood-Ateş ve Kan” kitabından uyarlanan ve Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alan House of the Dragon 10. bölüm olan sezon finaliyle izleyiciyi ekran karşısına kilitledi. Amerikan TV platformu HBO tarafından her hafta Pazar günleri yayınlanan dizinin final bölümünün internete sızdırıldığı haberleri gelince, Türkiye’deki hayranları da 10. bölüm videosuna ulaşmak için  house of the dragon 10 bölüm izle house of dragon 10 bölüm house of the dragon 10. bölüm Türkçe dublaj gibi sorgulamalarla internet üzerinde arama yapıyor. İşte Game of Thrones serisiyle milyonlarca hayran kitlesi oluşan House of the Dragon dizisini izlemenin yolu…

house of the dragon 10. bölüm izle final izle türkçe dublaj izle

HOUSE OF THE DRAGON 10. BÖLÜM

Gelmiş geçmiş en başarılı dizi olarak kabul edilen ve rekor izleyici sayısına ulaşan Game of Thrones serisinin geçmişine odaklanan House of the Dragon (Ejderha Hanedanı) dizisinin yayın tarihinden önce internete sızdırılan sezon finali “The Black Queen (Siyah Kraliçe)” ismiyle yayınlanan 10. bölümünde şu olaylar yaşandı:

*DİKKAT! Bu bölüm spoiler içerir!

(10. Bölüm özet birazdan eklenecektir)

9. Bölüm Özet: Kral Viserys’in ölümünden sonra Küçük Konsey, Prens Aegon’u kral olarak taçlandırmayı planlar. Lord Kumandan Harrold Westerling istifa ederken, Sör Criston ise Rhaenyra’nın tacının gasp edilmesine karşı çıkınca Lord Beesbury’yi öldürür.

Sör Otto, konumlarını güçlendirmek için Viserys’in ölümünü duyurmayı erteler ve soyluların sadakatini talep eder. Kraliçe Alicent, Prenses Rhaenys’in desteğini alamaz ve onu esir tutar.

thumbnail
İlişkili Yazı
HOUSE OF THE DRAGON 9. BÖLÜM İZLE – House of the Dragon 9. Bölüm Türkçe Dublaj

Aegon saklanarak izini kaybettirmenin amacındayken, Otto’nun Kral Muhafızları Sör Erryk Cargyll ve Sör Arryk Cargyll şehri aramaya başlar, Alicent ise Aegon’ı bulmak için Criston ve Prens Aemond’u gönderir. Mysaria (muhtemelen Beyaz Solucan), Otto’ya Aegon’un nerede olduğunu bildirir. Arryk, Aegon’u yakalar ancak bir kavgadan sonra onu Criston ve Aemond’a kaptırır.

house of the dragon 10. bölüm izle final izle altyazılı izle

House of the Dragon 10. bölüm dahil tüm bölümleri aşağıdaki linklerden Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

House of the Dragon 10. bölüm izlemek için: TIKLA İZLE

HOUSE OF THE DRAGON 10. BÖLÜM FRAGMANI

23 Ekim 2022 tarihinde “”The Black Queen (Siyah Kraliçe)” ismiyle yayınlanacak ve birinci sezonun final bölümü olacak olan House of The Dragon 10. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir