HOUSE OF THE DRAGON 8. BÖLÜM İZLE – House of the Dragon 8. Bölüm Türkçe Dublaj

Game of Thrones hayranları başta olmak üzere dünyada milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği House of the Dragon dizisi, yayınlanan her yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor . Dizinin en son yayınlanan 8. bölümü izleyebileceğiniz bağlantı linkini haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

featured

George RR Martin’in “Fire & Blood-Ateş ve Kan” kitabından uyarlanan ve Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alan House of the Dragon 8. bölümüyle de izleyiciyi ekran karşısına kilitledi. Amerikan TV platformu HBO tarafından her hafta Pazar günleri yayınlanan dizinin Türkiye’deki hayranları da 8. bölüm videosuna ulaşmak için house of the dragon 8 bölüm izle, house of dragon 8 bölüm, house of the dragon 8. bölüm Türkçe dublaj gibi sorgulamalarla internet üzerinde arama yapıyor. İşte Game of Thrones serisiyle milyonlarca hayran kitlesi oluşan House of the Dragon dizisini izlemenin yolu…

house of the dragon 8. bölüm

HOUSE OF THE DRAGON 8. BÖLÜM

Gelmiş geçmiş en başarılı dizi olarak kabul edilen ve rekor izleyici sayısına ulaşan Game of Thrones serisinin geçmişine odaklanan House of the Dragon (Ejderha Hanedanı) dizisi, 9 Ekim Pazar günü “The Lord of the Tides-Gelgitlerin Efendisi” ismiyle yayınlanan 8. bölümünde şu olaylar yaşandı:

*DİKKAT! Bu bölüm spoiler içerir!

Altı yıl sonra Lord Corlys Velaryon Stepstones’da ağır yaralandığında Velaryon Hanesi’nin halefi tehdit altına girmiştir. Kardeşi Sör Vaemond Velaryon, Kral’ın Şehri’ne Corlys’in varisi olarak seçilmesi için dilekçe verir ve Lucerys’i gayri meşru ilan eder. Rhaenyra, Daemon ve çocukları, Lucerys’in iddiasını savunmak için başkente dönerler. Kral Viserys’in artık yatalak ve sakat olduğunu bulurlar. Tüm kraliyet işleri Kraliçe Alicent ve Sör Otto Hightower tarafından yönetilir. Alicent, Helaena ile evli olan oğlu Aegon’un bir cariyeye tecavüz etmesini örtbas eder.

thumbnail
İlişkili Yazı
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 7. BÖLÜM İZLE- Amazon Prime Video Tek Parça! Yüzüklerin Efendisi 7. Bölüm Türkçe Dublaj

Vaemond Kızıl Kale’ye ulaştığında, Rhaenyra da Prenses Rhaenys’in desteğini kazanmak için kendisine bir anlaşma önerir. Ayrıca Viserys’e, Fatih Aegon’un rüyasından alıntı yaparak verasetini savunması için yalvarır.

Sör Otto, Sör Vaemond’un mahkemedeki iddialarını dinler. Rhaenyra konuşmaya başlarken, zorlukla ayakta duran Viserys taht odasına girer ve Lucerys’i Akıntıtaşı’nın varisi ilan eder. Öfkelenen Vaemond, Rhaenyra’nın çocuklarına piçler der; Daemon hemen başını keser.

Kraliyet ailesi bir ziyafet için toplanır ve görünüşte Viserys’in huzurunda ilişkilerini düzeltirler. Ancak Kral ayrıldıktan sonra ise prensler kavgaya başlar.

Daha sonra Viserys, ölümün eşiğindeyken, Fatih Aegon’un rüyasının bazı kısımlarını Alicent’e mırıldanır ve onu Rhaenyra ile karıştırır; Alicent da ismi geçen Aegon’ın, Viserys’in oğlu olan Aegon olduğuna inanır, oysa ki gerçek başkadır.”

House of the Dragon 8. bölüm dahil tüm bölümleri aşağıdaki linklerden Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

House of the Dragon 8 bölüm: TIKLA İZLE

HOUSE OF THE DRAGON 9. BÖLÜM FRAGMANI

16 Ekim 2022 tarihinde “The Green Council (Yeşil Konsey)” ismiyle yayınlanacak bölüm olan House of The Dragon 9. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir