Sedat Peker’e kim pislik dedi? Sedat Peker’e pislik diyen kim?

featured

Sedat Peker’e kim pislik dedi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sedat Peker videolarında kendisine pislik denilmesine bir hayli sinirleniyor. Peki Sedat Peker’e pislik diyen kim?

Sedat Peker’in yayınlarında sürekli bahsettiği, pislik mevzusu 8. videoda Reşat Hacıfazlıoğlu ile yaptığı görüntülü konuşmada da gündeme geldi. Peker’in kendisine pislik denilmesine içerlendiği görüldü.

Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki gerilim giderek tırmanıyor. Suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker, paylaştığı videolarla gündemi altüst etti. “Dönüş biletim” dediği Süleyman Soylu hakkındaki iddiaları ortalığı ayağa kaldırdı.

Sedat Peker, yıllardır Süleyman Soylu ile beraber çalıştığını, onun özel işlerinde yardımcı olduğunu ima etmiş, sürgün döneminde ise Reşat Baba isimli akrabası üzerinden kendisiyle irtibat kurduğunu söylemişti. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker ile bağlantısı bulunduğu iddiasını kesin dille yalanlamış, böyle bir şeyin tespit edilmesi halinde idama razı olacağını belirtmişti.

Tartışmanın varacağı boyut merakla beklenirken Sedat Peker bu akşam saatlerinde yeni bir video daha yayınladı. 8. videoda kendisine pislik denilmesine sinirlenen Sedat Peker’in tepkisinin kime olduğu merak ediliyor.

Sedat Peker’e kim pislik dedi?

8. videoyu izleyenler Sedat Peker’e kim pislik dedi diye merak etmeye başladı. Sedat Peker’e pislik diyen kişi, bizzat İçişleri Bakanı Süleyman Soylu.

Soylu Sedat Peker’in iddiaları sonrası yaptığı ilk açıklamada Sedat Peker’e pislik diye hitap etmişti. Soylu attığı tweette şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en şanlı komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan Cumhuriyet gazetesi; sizin tarihiniz derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir. Türkiye eski Türkiye değil. Hesabını hukuk önünde vereceksiniz.”

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir