Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel nereli, kaç yaşında? Survivor Ayşe kilosu kaç?

Survivor'da Atakan Işıktutan'ın vedasından sonra yerine gelen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın pazartesi günü yayınlanan son bölümünde Acun Ilıcalı adaya yeni katılacak ismin Ayşe Yüksel olacağını duyurdu. Bu açıklamadan sonra birçok kişi Ayşe Yüksel'i merak etmeye başladı. Peki Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel nereli, kaç yaşında? İşte tüm detaylar...

featured

Atakan’ın yerine dahil olan Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Gönüllüler takımına yedekler kadrosundan dahil olan eski yarışmacılardan Ayşe Yüksel birçok izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında, nereli? Ayşe Yüksel kaç kilo? Tüm ayrıntılar haberimizde…

Survivor 2022’ye sonradan dahil olan eski yarışmacılardan Atakan Işıktutan, parkurda omzundan sakatlanınca bir daha belini doğrultamadı. Yarışmaya sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan’ın yerine gelecek isim merak ediliyordu.

Acun Ilıcalı 21 Şubat Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Atakan’ın yerine Gönüllüler takımına katılacak yarışmacıyı açıkladı. Ilıcalı, eski yarışmacılardan Ayşe Yüksel’in Survivor’a geleceğini belirtti. Bu açıklamadan sonra pek çok izleyici Ayşe Yüksel‘in kim olduğunu merak etmeye başladı.

AYŞE YÜKSEL KİMDİR?

Ayşe Yüksel 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Aslen Düzceli olan Yüksel, lisans eğitimini Düzce Üniversitesi’nde Spor Yöneticiliği bölümü üzerine aldı.

Ortaokul döneminde masa tenisi eğitimi alan Ayşe Yüksel, o yıllarda halterde de başarı elde edip genç kategorilerde Türkiye üçüncüsü olma başarısını gösterdi. Daha sonra voleybola merak salan Ayşe Yüksel, 6 yıl yerel liglerde bu spora devam etti. Son olarak tenise dönen Yüksel, uzun süredir tenis antrenörlüğü yapmaktadır.

Ayşe Yüksel Survivor 2021’in 4’lü final koltuğuna kadar çıkmayı başarmış ancak yarışmayı 3. olarak tamamlayabilmişti. Yarışmadan sonraki itiraflarıyla da gündeme gelen Ayşe Yüksel’in kilo alması ve adadaki aşk hayatıyla ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Adada bazı yarışmacıların öpüştüğünü duyduğunu söyleyen Yüksel’in Batuhan Karacakaya ve Aleyna Kalaycıoğlu’nu kastettiği öne sürülmüştü.

AYŞE YÜKSEL KAÇ KİLO?

Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel 60 kilo. Ancak başarılı isim geçen sene aldığı kilolarla dikkat çekmiş, bunun sebebini ise şu sözlerle açıklamıştı:

“Diğer kadın arkadaşlar yarışma sürecindeyken regl oluyordu ama ben olamıyordum. Yemiyorum, içmiyorum sadece adet olmadığım için kilo alıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir