Survivor Mert Sude sevgili mi? Mert ve Sude arasında ne var? Mert ve Sude arasinda ne oldu?

featured

Survivor 12. bölüm fragmanına Mert Sude olayı damga vurdu. Son tanıtımdan sonra Mert ile Sude’nin ilişkisi olduğu iddia edildi. Peki Mert Sude sevgili mi? Mert ve Sude arasında ne var? Mert Sude olayı nedir? Survivor Mert ve Sude olayı nedir, neler yaşandı? Tüm ayrıntılar haberimizde…

Survivor Allstar 2022’de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aşk söylentileri ortaya çıkmaya başladı. Geçen sene Sercan Yıldırım’ın teklifini reddedip yarışma bitiminde Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, bu yıl da Ogeday Girişken ile birlikte. İkilinin yakınlığı izleyicilerin dikkatini çekmişti ancak Evrim de bu ilişkiyi ifşa etti.

All Star’a katılmadan önce Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal’ın aynı yerde tatil yaptıkları iddia edilmişti

MERT’TEN NİSA VE OGEDAY’A SERT TEPKİ

Nisa Ogeday çifti bu kez de Mert ve Sude arasında bir şeyler olduğu imasında bulundu. Mert Öcal adadaki röportajında “Nisa ve Ogeday, Sude ile beni hoş olmayan durumlara düşürdü” dedi. Sude ise gözyaşlarına boğuldu. Adada Nisa’ya tepki gösteren Mert, “Sana zaten yazıklar olsun. Senin her olduğun yerde bir kaos çıkıyor farkında mısın?” dedi.

Ogeday ise “İki kere ikinin 4 olduğunu söylemek yanlışsa….” diye araya girmeye çalışınca Mert sözünü kesip, “Sana ne? Ben sana gelip Nisa ile alakalı bir şey söylüyor muyum?” diyerek çıkıştı. Röportajda tepkisine devam eden Mert, “Benim değer verdiğim bir insanı üzmeye devam ederlerse açarım ağzımı yumarım gözümü…” ifadelerini kullandı.

NİSA: GÖZÜMÜN ÖNÜNDE GÖRDÜM

Aycan’ın “Bence siz çok ayıp yaptınız” sözlerine Nisa “Ben gözümün önünde gördüm Aycan” diye yanıt verdi. Bu sırada Mert ise “Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?” şeklinde konuştu.

Konseyde de devam eden tartışma için Acun Ilıcalı “15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacıyla böyle bir şey dediğini duymadım” dedi. Peki Mert Sude sevgili mi?

SURVİVOR MERT SUDE SEVGİLİ Mİ? MERT VE SUDE ARASINDA NE VAR?

Fragmana yansıyan görüntüler sonrası birçok kişi ikili arasında aşk olduğunu belirtti. Daha önce Sude ve Mert’in aynı dans okuluna gitmeleri, aynı otelde tatil yaptıklarının ortaya çıkmasıyla beraber Mert Sude arasında yakınlaşma olduğu iddiaları güçlendi.

Azınlık bir kesim ise Sude’nin Mert’e gizliden yemek verdiğini ya da takım içindeki bilgileri sızdırdığını öne sürdü.

Survivor’da Ogeday ile Nisa, takım arkadaşları Buse’ye Mert hakkında uyarıda bulundu. Sude ile ilişkisi olan Mert Öcal’ın aynı zamanda eski Survivor yarışmacısı Makbule Şakalakoğlu ile de ilişkisi olduğu, aynı anda iki kişiyi birden idare ettiği iddia edildi. Bu durum ortaya çıkınca Sude gözyaşlarına boğuldu. Mert ise olayın detaylarının paylaşılmasını istemeyip Acun Ilıcalı’ya yarışmayı terk etme resti çekti.

Mert Sude sevgili mi sorusunun yanıtı ve olayın iç yüzü ise bu akşamki yeni bölümde ortaya çıkacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir