Survivor Hikmet Yasin kavga TV’de yok | Yasin Hikmet kavgası exxen | Survivor kavga exxen

Survivor 2022'de daha önce Yunus Emre ile kavga eden Hikmet, bu kez de bir başka takım arkadaşı Yasin ile birbirine girdi. Ada konseyi sonrası Yasin bir anda Hikmet'in üzerine yürüyünce ikili kavgaya tutuştu. Kavga anı televizyonda kesilirken, görüntülerin devamı ve iki yarışmacının diskalifiye edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. İşte Hikmet Yasin kavgasının Exxen platformuna özel görüntüsü hakkındaki ayrıntılar...

featured

Survivor’ın 21 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümüne Hikmet Yasin kavgası damga vurdu. Bu hafta eleme potasında yer alan Yasin ile gönüllüler takımındaki arkadaşı Hikmet bir kez daha birbirine girdi. TV’de kavga görüntüleri verilmeyince izleyiciler sansürsüz halini merak etti. Peki Survivor‘daki Hikmet Yasin kavgasının görüntüleri yayınlandı mı? Exxen survivor kavga görüntüleri var mı? İşte Hikmet Yasin kavgasının perde arkası ve görüntüleri…

KONSEY SONRASI BİRBİRİNE GİRDİLER

2019 yılında katıldığı Survivor’da o sezon yarışmayı şampiyon olarak tamamlayan Yusuf ile kavga görüntüleri hafızalara kazınan Hikmet Tuğsuz, 2022 yılında Yunus Emre’den sonra bu kez Yasin ile fiziksel münakaşaya girişti.

Survivor AllStar 2022’de Gönüllüler takımında yıldızı bir türlü barışmayan isimlerden Hikmet ve Yasin arasında konseyde başlayan tartışma, konseyin bitimiyle birlikte iyice tırmandı. Bu hafta eleme adayı olarak gösterilen ve Hikmet’in konseyde kendisiyle ilgili sözlerine sinirlenen Yasin Obuz, konsey çekiminin ardından Hikmet’in üzerine yürüdü.

SURVİVOR HİKMET YASİN KAVGASI

Mikrofonunu çıkardıktan sonra Hikmet’in yanına tehditler savurarak giden Yasin’in sol elinin rakibine doğru gittiği görülüyor. O sırada Hikmet de “Sen hayırdır ya” diye karşılık verirken TV8 “Görüntüleri yayınlayamıyoruz” yazısıyla ekranı karartıyor. Görüntülerin devamında Hikmet’i ünlüler ve gönüllüler takımından birçok kişi güçlükle zapt ediyor.

SURVİVOR KAVGA EXXEN’DE YAYINLANACAK MI?

Daha önce Yunus Emre ile Hikmet arasındaki kavganın bir kısmı televizyona yansıtılmış, kavganın tamamı ise Exxen ve dijital ortamda yayınlanmıştı. Aynı şekilde 2018’de ise Adem Kılıçcı ve Turabi arasındaki kavganın tam hali dijitalde paylaşılmıştı.

Hikmet ve Yasin arasında belki de yarışmadan diskalifiyeye yol açacak bu büyük kavganın görüntülerinin Exxen’de izlenip izlenemeyeceği merak edilirken, konuya ilişkin Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede’den açıklama geldi.

Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın diskalifiyeyle ilgili sözleri büyük olasılıkla Yasin Obuz’a söylediğini savunan Furkan Dede, söz konusu kavganın tamamının, öncekilerde olduğu gibi internet ortamında yayınlanabileceğinin sinyalini verdi.

Survivor izleyicileri Hikmet Yasin kavgasının görüntülerinin yanı sıra ikilinin yarışmadan diskalifiye edilip edilmeyeceğini merakla beklerken, acil durum konseyinin ilan edildiği yarışmanın 22 Şubat tarihli yeni bölüm fragmanı da yayına girdi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
8
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir