Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Ayşegül Saraç nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Ayşegül hanım izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Ayşegül Saraç kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşegül kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Ayşegül Saraç kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Ayşegül Saraç izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ayşegül hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 24-28 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 36 puan alan yarışmacı Deniz Çelik 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Deniz kimdir? Sinan Deniz Çelik nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYŞEGÜL KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Ayşegül, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın son yarışmacısı olan Ayşegül hanım bir yemek firmasında üretim müdürü olarak çalışmıştır. İstanbul’da yaşamaktadır ve aslen Samsunludur. Ayşegül hanım evlidir ve 2 çocuk annesidir. Babası aşçı olan Ayşegül hanım, yemeklere ağız burun kıvıran insanları sevmediği ve yemek yapılırken saçların toplanması gerektiğini belirtiyor.

Ayşegül hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:

“Benim için yemeğin sunumu, her şeyi çok önemli en başından en sonuna kadar. Saçların toplanması çok önemli. Erkek de olsa bone takması gerekiyor. Eğer ellerinde ve kollarında tüyleri varsa, kolluk veya eldiven takmasını rica ediyorum. Uzun tırnaklı insanların yemeklerini yemeyi tercih etmiyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir