Zuhal Topal Yemekteyiz Aynur kimdir? Aynur Ateş nereli, kaç yaşında?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Aynur izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Aynur Ateş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Aynur kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Aynur Ateş kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Aynur izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Aynur hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Yemeklerinin lezzetine ve görselliğine güvenenlerin yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz her hafta içi TV8’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal’ın sunduğu “Yemekteyiz” yarışmasında her hafta birbirinden iddialı ve becerikli 5 yarışmacı, el lezzetine güvenerek hazırladıkları iddialı menülerle rakiplerinin önüne geçmeyi amaçlıyor.

Birbirinden iddialı ve hırslı yarışmacıların sundukları nefis yemeklerin sonrasında haftanın finalinde en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 10-14 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 34 puan alan yarışmacı Yeşim Dönmez 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Yeşim kimdir? Yeşim Dönmez nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYNUR KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Aynur, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Aynur hanım 30 yaşındadır ve aslen Sinopludur. 16 yıl kuaförlük yapmış olan Aynur hanım, 1 yıldır çalışmamaktadır. Tüp mide ameliyatı ile 140 kilodan 89 kiloya düşmüştür. Gaddar bir yapısını olduğunu ve yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmadığını söylemektedir. Aynur hanım eve ayakkabıyla kimseyi sokmak istemediğinin altını çizmiştir.

Aynur hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanmıştır: “Hayatta en zevk aldığım şey yemek yapmak. Küçüklüğümden beri yemek yapıyorum. Normalde sakin bir insanımdır ancak bir anda şalterim atarsa kimseyi tanımam. Benim diğer adım da Deli Aynur. Attı mı atıyor kafam. Ağzımı hiçbir şekilde kapatamam. Ben bu yarışmayı kazanmaya geldim ve 15 bin lira da benim olacak.”

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ AYNUR’UN MENÜSÜ

  • İnce bulgurlu ekşili köfte çorbası
  • Kuru patlıcan dolması
  • Kaşarlı patates topları
  • Yoğurtlu ve cevizli Sinop mantısı
  • Kış salatası
  • Kakaolu irmikli muhallebi tatlısı

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 94. BÖLÜM (20 OCAK) İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir