Zuhal Topal Yemekteyiz Eda kimdir? Eda Demircan nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Eda hanım izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Eda Demircan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Eda kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Eda Demircan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Eda Demircan izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Eda hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 24-28 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 36 puan alan yarışmacı Deniz Çelik 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Deniz kimdir? Sinan Deniz Çelik nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ EDA KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Eda, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın ikinci yarışmacısı olan Eda hanım 32 yaşındadır ve yemekhane şefidir. Evli olan Eda hanımın 2 buçuk yaşında bir oğlu vardır. İstanbul’da yaşamaktadır, aslen Samsunludur. Uzun yıllar özel okullarda yemekhane şefi olarak çalışmış ve tadım, yemeklerin oranlanması gibi konularda yetki sahibiymiş. Kendisi Yay burcudur.

Eda hanım kendisini tanıtırken orta okuldan itibaren yemek yapmaya başladığını söyleyerek şu ifadeleri kullanıyor:

“Alışverişi, eğlenceyi ve muhabbeti seven bir karaktere sahibim. Özgür ruhluyum, neşeliyim ama çok üstüme gelinince kedi gibi tırnaklarımı çıkarabilirim. Benim oje takıntım var. İnşallah ojeli eller ile yemek hazırlanmıyordur. Özellikle dikkat edeceğim konu bu olacak. Bu şekilde el açması veya veya hamur yoğurulursa midem almayacaktır bu yemeği.

Bu ödülü kesinlikle ben alacağım. Rakip olarak da hiç kimseyi görmüyorum”

EDA HANIM’IN MENÜSÜ

  • Havuç çorbası
  • Peynirli çarşaf böreği
  • Papucaki
  • Patates püresi yatağında çıtır soğanlı soslu et
  • Zeytinyağlı sebze buketi
  • Akdeniz salatası
  • Rus pastası

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 102. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir