Zuhal Topal Yemekteyiz Elif kimdir? Elif Özdarendeli nereli, kaç yaşında?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Elif izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Elif Özdarendeli kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Elif kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Elif Özdarendeli kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Elif Özdarendeli izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Elif hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 17-21 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 39 puan alan yarışmacı Banu Doğan 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ELİF KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Elif, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın ikinci yarışmacısı olan Elif hanım 25 yaşındadır. Beykent Üniversitesi’nden 2 yıllık aşçılık bölümü mezunudur. Daha önce profesyonel mutfaklarda aşçılık yapmış ancak 2 yıldır ara vermiştir. Elif hanım Aslen Amasyalıdır ve ailesiyle yaşamaktadır.

Küçüklüğünden beri tatlı ve pasta yapmayı çok sevdiğini belirten Elif hanım, kendisini profesyonel mutfaklarda çok iyi geliştirdiğini ve yemekler hakkında çok iyi bilgisi olduğunu söylemektedir. Bundan dolayı diğer yarışmacılar için çok zorlu bir hafta olacağını ve haftanın en iddialı yarışmacısının kendisi olduğunu dile getirmektedir.

Sevecen, güler yüzlü ve vicdanlı olmasının yanı sıra akrep burcu olduğu için laf sokma özelliğinin olduğunu ifade etmektedir.

Elif Özdarendeli Şef Akademi

Elif hanım Haziran 2021 tarihinde Fox TV’de yayınlanan Şef Akademi yarışmasına katılmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ELİF’İN MENÜSÜ

  • Zerdeçallı patates çorbası
  • Vietnamese spring roll
  • Köz biber püreli lokum
  • Kinoa pilavı
  • Narlı Akdeniz yeşillikleri salatası
  • Çikolatalı cheesecake

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 97. BÖLÜM İZLE (25 OCAK)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir