Zuhal Topal Yemekteyiz Hüseyin kimdir? Hüseyin Doğan nereli, kaç yaşında?

TV8'deki Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Hüseyin izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Hüseyin Doğan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

Zuhal Topal Yemekteyiz Hüseyin kimdir? Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasındaki Hüseyin Doğan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yarışmacılarından Hüseyin izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hüseyin bey hakkında ayrıntılı bilgiler…

GEÇEN HAFTANIN KAZANANI

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasının 17-21 Ocak 2022 tarihli hafta finalinde toplam 39 puan alan yarışmacı Banu Doğan 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

TIKLAYINIZ >> Zuhal Topal Yemekteyiz Banu kimdir? Banu Doğan nereli, kaç yaşında?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ Hüseyin KİMDİR?

Zuhal Topal Yemekteyiz Hüseyin, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Hüseyin bey 21 yaşındadır ve İstanbul’daki bir üniversitede 3. sınıf hukuk fakültesi öğrencisidir. Aslen Kahramanmaraşlı olmakla birlikte doğma büyüme Adanalıdır. Yarışmaya kuzeni Serap hanımın evinde katılmaktadır.

Hüseyin bey kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanmaktadır:

“Açıkçası çok zor beğenirim. Takıntılı olduğum için yemeklerde takacağım şeyler çok fazla olacaktır. Ben yemek yapmayı seviyorum ama yemek yemeyi daha çok seviyorum. Hatta bir zamanlar 105 kiloydum, sonrasında 70 kiloya kadar düştüm. Ancak zayıflığı da yakıştıramadım kendime ve 5 kilo daha aldım.

Bu hafta iyi bir ev sahibi olmayı düşünüyorum fakat geri kalan 4 günde zorlu bir Hüseyin görecekler. Çünkü geri kalan 4 günde gerçek Hüseyin’i görecekler. Ben 15 bin lirayı kazanacağım ve eğitimime harcayacağım. Çünkü bu eğitim için ailem çok fedakarlık yaptı. Şimdi sıra bende diyorum.”

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ HÜSEYİN’İN MENÜSÜ

  • Tavuklu cennet çorbası
  • Mayonez eşliğinde peynir dolgulu köz biber kızartması
  • Çöp şişte kaşarlı köfte
  • Hint yemeği sebzeli karri
  • Yoğurtlu göbek salata
  • Besan ladoolu çikolatalı mousse

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 96. BÖLÜM İZLE (24 OCAK)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir