Zuhal Topal Yemekteyiz Ferhat kimdir? Ferhat Gül kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Ferhat Gül iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Ferhat Bey hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Ferhat kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın üçüncü gün yarışmacısı Ferhat, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Ferhat kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Ferhat Gül nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları İlayda Bingöl, Sedanur Küçükbulut Sungun, Ferhat Gül, Aynur Bakır ve Furkan Cücük oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FERHAT KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ferhat kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Ferhat Bey’i merak ediyor. Ferhat Gül aşçıdır. Özel bir üniversitede 2015 senesinde 2 yıllık aşçılık bölümünü bitirmiştir. Daha sonra da konaklama işletmeciliği bölümünde lisansını tamamlamıştır. Otellerde ve restoranlarda görev almıştır. 4 yıldır ise halk eğitim merkezinde eğitmen şeflik yapmaktadır. Ferhat Bey aslen Sivaslıdır.

Ferhat Bey kendisini tanıtırken ” Bu yarışmayı kazanacağım. Mutfağı ve mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum. Ben yüzde yüz kazanacağımı düşünüyorum. Özellikle pizza yapımı, makarna ve sosları, reçel ve marmelat, Türk mutfağı hakkında eğitim vermekteyim. Hamur teknikleriyle ilgili eğitim vermekteyim” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FERHAT’IN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 34 puan alan Damla Hanım 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir