Zuhal Topal Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Yavuz kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Furkan kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Furkan Yavuz ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Furkan kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın birinci gün yarışmacısı Furkan, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Furkan kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Furkan Yavuz nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Furkan Yavuz, Ülkü Naz Eski, Elif Kahrıman, Hava Kasım ve Sultan Çakır oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FURKAN KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Furkan kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Furkan Bey’i merak ediyor. Furkan Yavuz 26 yaşındadır ve malzeme mühendisidir. Ayrıca kaynak mühendisliği eğitimine de devam etmektedir. Aslen Samsunlu olan Furkan Bey, 2 ay sonra sözleneceğini belirtmiştir.

zuhal topal yemekteyiz furkan

Furkan Bey, “Yemekle aram iyidir. Anneme her gün yardım yardım ederim. Özellikle balık türleriyle aram çok iyidir. Ailemin Ankara’dan İstanbul’a taşınmasıyla, 5 sene Ankara’da yalnız kaldım ve bu sürede ev işlerine hakim oldum. Arkadaşlarım yemeklerimi sevdikleri için her akşam bana gelmeye çalışırlardı. Özellikle mantı olsun, balık olsun, o yemeklerle aram gayet iyiydi. Özellikle yemek yemeyi çok seviyorum. Küçüklükten beri mutfağa girerim, iş yaparım, yeni yeni şeyler denerim. Yemek yapmayı severim, yiyenler de elimin lezzetini çok sever. Yemeklerimle kendimi göstermek için katıldım. Tabii ki iddialıyım. Birinci olmayı isterim, yenilgiyi hazmedemem. Bugün bu evden çok güzel yemekler çıkacak. Eğer yarışmacılar adil olursa, ilk günden birinciliğimi garantileyeceğim” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FURKAN’IN MENÜSÜ

  • Yalancı Tarhana Çorbası
  • Sosyete Mantısı
  • Yunan Mezesi
  • Şefin Tencere Kebabı
  • Mercimekli Kuş Üzümlü Bulgur Pilavı
  • Erikli Yeşil Salata
  • Tahinli Cup

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 37 puan alan Mesut Bey 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Mesut kimdir? Mesut Özer kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 146. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir