Zuhal Topal Yemekteyiz Mesut kimdir? Mesut Özer kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Mesut kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Mesut Özer ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Mesut kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Mesut, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Mesut kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Mesut Özer nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Muhammet Berfu Savaş, Nur Banu Doğan, İsmail Keskin, Mesut Özer ve Süleyman Toprak Karadeniz oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MESUT KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Mesut kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Mesut Bey’i merak ediyor. Mesut Özer 33 yaşındadır ve 17 yıllık alaylı bir şef olarak çalışmaktadır. Şu anda freelance aşçılık yapmaktadır. Aslen Ardahanlıdır. Mesut Bey daha önce de yarışmaya katılmış ve birinci olmuştur.

Mesut Bey, “Bu hafta çok farklı olacak çünkü gerçekten ben de çok farklı bir yarışmacı olacağım. Çünkü rakiplerim güçlü, dişli rakipler. Ben de onlara göre menüyü hazırladım. Ona göre donanımlı bir şekilde yarışmaya tekrar katıldım” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MESUT’UN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 32 puan alan Oğuzhan Bey 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Oğuzhan kimdir? Oğuzhan Öner kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 144. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir