En Hamarat Benim Gülten kimdir? Gülten Demir nereli, kaç yaşında?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülten izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Gülten Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar...

featured

Fox TV izleyicileri ‘En Hamarat Benim Gülten kimdir?’ sorusunun cevabını araştırıyor. Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Gülten Demir kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gülten Demir izleyiciler tarafından merak edildi. İşte En Hamarat Benim Gülten hanım hakkında detaylı bilgiler…

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının ilk yarışmasında, 17-21 Ocak haftasında 15 bin TL’lik büyük ödülü iki yarışmacı paylaştı. 23 puan alan yarışmacılar Nimet Yazıcı ve Yeşim Tarakçı kazanan yarışmacılar oldu.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Nimet kimdir? Nimet Yazıcı nereli, kaç yaşında?

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Yeşim kimdir? Yeşim Tarakçı nereli, kaç yaşında?

EN HAMARAT BENİM GÜLTEN KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının son gün ev sahibi Gülten Demir yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti ve ‘En Hamarat Benim Gülten kimdir?’ sorusunun cevabı aranmaya başlandı.. Gülten hanım 54 yaşındadır ve emeklidir. Aslen Kastamonulu olan Gülten hanım, 30 yıllık evli ve 2 çocuk annesidir.

Gülten hanım kendisini tanıtırken şu ifadeleri kullanıyor:

Çok takıntılıyım, temizim. Kafama bir şey takılırsa o gece kalkar onu yaparım, silerim öyle yatarım. Temizim diyenden daha temizim. Detaylara takılırım. İnanılmaz güzel lezzetlerde yemek yaparım. Çabuk yaparım. Bana herkes der ki dokuz elinde dokuz marifetin var. Onuncu parmağım duruyor. O da rakiplerimi devirmek için bekliyor.”

GÜLTEN HANIM’IN MENÜSÜ

  • Sebzeli tavuk çorbası
  • Etli ekmek
  • Lahana sarması
  • Etli Kastamonu güveci
  • Pilav
  • Mevsim salatası
  • Ay baklava

KADİR EZİLDİ İLE EN HAMARAT BENİM 119. BÖLÜM FULL İZLE

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir