Zuhal Topal Yemekteyiz Naim kimdir? Naim Akman kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Naim kimdir, nereli, kaç yaşında? Yemekteyiz Naim Akman ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Naim kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ilk gün yarışmacısı Naim, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Naim kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Naim Akman nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Naim Akman, Simge Karakoç, Nuray Aruz Tayfur, Bilgehan Coşkuner, Suzan Öztürk oldu.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 31 puan alan yarışmacı Gioacchino Bey 15.000 TL ödülün sahibi olmuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Gioacchino kimdir? Gioacchino Dell’aquila nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NAİM KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Naim kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Naim Beyi merak ediyor. Naim Bey 44 yaşındadır ve solisttir. Bekar olan Naim Akman, aslen Malatyalıdır. 27 yıllık sahne deneyimine sahiptir. Bülent Ersoy, Emel Sayın, Ebru Gündeş gibi isimlerle sahne almıştır. Üniversitede hukuk fakültesinde okurken 2. sınıfta okulu bırakarak müzik yapmaya başlamıştır.

Zuhal Topal Yemekteyiz Naim Bey kendisinden bahsederken şu ifadeleri kullanıyor:

“Asla çekinmem, çok açık sözlüyümdür. Boğulacaksam büyük denizde boğulacak bir insanımdır. O yüzden detay, incelik ve açık sözlülük benim için en başta gelen prensipleridir. Bu konuda çok kaybetmişimdir ama çokta umurumda değildir.

Yemek kitabım var, kendime güveniyorum. Bu konuda yarışmacılara başarılar diliyorum. Bugün görecekleri üzere detay, gösteriş, görsellik, düzen, tertip ve hijyen benim en başta kurallarımdır. Buna uymayanların benden çekeceği vardır.

Doğu ve yöresel yemekler konusunda üzerime yoktur. Etrafımda beni bilenler bilir. Annemin eli bana geçmiştir. Seviyorum, kabiliyetliyim. Yıllardır yalnız yaşadım. Yemek konusunda neyin nasıl yapılacağını ve damak tadını bilen biriyim.

Tabii ki iddialıyım, kazanmak için buradayım ve tabii ki Naim kazanacak diye bekliyorum. “

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NAİM BEYİN MENÜSÜ

  • Kremalı mantar çorbası (dereotu ile)
  • Süzme yoğurt yatağında kuru patlıcan dolması
  • Zeytinyağlı garnitürlü enginar
  • Baharatlarla marine edilmiş sebzeli patatesli bonfile
  • Avokadolu Akdeniz yeşillikli salata
  • Çilekli soft soğuk cheesecake

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 106. Bölüm İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir