Zuhal Topal Yemekteyiz Pınar kimdir? Pınar Başoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Pınar Başoğlu iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Pınar Başoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Pınar Hanım hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Pınar kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ilk gün yarışmacısı Pınar, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Pınar kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Pınar Başoğlu nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Pınar Başoğlu, Bilge Kılıç, Muhammet Gök, Kenan Temizkan ve Bahar Demir oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ PINAR KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Pınar kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Pınar Hanım’ı merak ediyor. Pınar Başoğlu 31 yaşında ve ev hanımıdır. Aslen Adanalı olan Pınar Hanım, 5 yıllık evlidir ve 2 tane kız çocuğu sahibidir. Daha önce internet üzerinden butik pastacılık yaptığını ancak çocuklardan sonra bu işi yapamadığını belirtmiştir.

Pınar Hanım, “Yemek yapmasını çok seviyorum. Eğer üzerime gelip çok haksız yorumlar yaparlarsa, yemeklerime haksızlık yaparlarsa gerçekten çok sinirlenirim ve cevaplarını da alırlar. Masa ve sunumla ilgili büyük takıntılarım var. O yüzden arkadaşlar inşallah güzel masalar kurarlar. Ben bu haftanın en iddialı yarışmacısı olduğumu düşünüyorum. Birinci olmaya geldim” ifadelerini kullanmıştır.

zuhal topal yemekteyiz pınar

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ PINAR’IN MENÜSÜ

  • Lebeniye Çorbası
  • Beşamelli Tavuklu Volovan Üzerine Domates Sosu
  • Semizotlu Salatalık Mezesi
  • Kremalı Mantar Soslu Ispanak Yatağında Bonfile
  • Soya Soslu Sebzeli Pilav
  • Top Peynirli Narlı Yeşillik Salatası
  • Ekler

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 34 puan alan Yusuf Gökkuş 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir