Zuhal Topal Yemekteyiz Yavuz kimdir? Yavuz Balcı kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Yavuz Balcı iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yavuz Bey hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Yavuz kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın ikinci gün yarışmacısı Yavuz, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Yavuz kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Yavuz Balcı nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları Neslihan Şengül, Yavuz Balcı, Ozan Pelit, Suna Bozdoğan ve Işık Başboğa oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ YAVUZ KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Yavuz kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Yavuz Bey’i merak ediyor. Yavuz Balcı 28 yaşındadır, güzellik uzmanı ve estetisyendir. Yavuz Bey aslen Hataylıdır.

Yavuz Bey kendisine çok güvendiğini ve eleştiri yapmayı sevdiğini belirterek, “Hayata karşı hiçbir zaman kendini ezdirmedim ama hiçbir zaman da adaletsizlik yapmadım. O yüzden gerektiği gibi davranacağım herkese. Ama adaletsizlik yapanlara adaletsizlik yaparım” ifadelerini kullanmıştır.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 36 puan alan Muhammet Gök 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir