Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir? Muhammet Gök kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Muhammet Gök iddialı konuşmalarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Muhammet Gök kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Muhammet Bey hakkında merak edilenler...

featured

‘Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. TV8’de Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın üçüncü gün yarışmacısı Muhammet, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Zuhal Topal Yemekteyiz Muhammet kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Muhammet Gök nerelikaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte tüm ayrıntılar..

TV8 ekranlarında her hafta içi saat 16.00’da yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz‘in bu haftaki yarışmacıları; Pınar Başoğlu, Bilge Kılıç, Muhammet Gök, Kenan Temizkan ve Bahar Demir oldu.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MUHAMMET KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Muhammet kimdir sorusu ile birlikte izleyiciler Muhammet Bey’i merak ediyor. Muhammet Gök 20 yaşında ve üniversite ikinci sınıf öğrencisidir. Lisede aşçılık okumuştur ve şu anda da üniversitede gastronomi bölümünde okumaktadır. Aslen Kırklarelilidir.

Muhammet Bey, “Bu hafta bana yemek beğendirmek zor olacak galiba. Menülere ve yemeklere çok hakimim. Yemekleri lap diye tabağa koyup önümüze getiriyorlar. Sunuma çok dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü sunum göze hitap eder. Önce gözü, sonra mideyi doyuracaksın” ifadelerini kullanmıştır.

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MUHAMMET’İN MENÜSÜ

  • Henüz belli değil

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de geçen haftanın finalinde 34 puan alan Yusuf Gökkuş 15 bin TL ödülün sahibi oldu.

thumbnail
İlişkili Yazı
Zuhal Topal Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir