En Hamarat Benim Emin kimdir? Emin Çetin nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Emin Çetin kimdir, nereli, kaç yaşında? En Hamarat Benim Emin ne iş yapıyor? İşte detaylar...

featured

‘En Hamarat Benim Emin kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim yarışmasının bu haftaki tek erkek yarışmacısı Emin Çetin oldu. Sivri yorumları ve konuşkanlığıyla dikkatleri üzerine çeken Emin Bey, ekran başındaki izleyiciler tarafından da merak edildi. Peki En Hamarat Benim Emin kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Emin Çetin nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tüm detaylar haberimizde…

Fox ekranlarında her hafta içi saat 13.00’te başlayan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim‘in bu haftaki yarışmacıları; Rabia Kulak, Emin Çetin, Habibe Yıldırım, Sevim Kaplan ve Esmanur Öztürk oldu.

Emin Çevik’in tavrı yarışmacılar tarafından çok değişik bulundu. Çayına 5 küp şeker atan Emin Bey, kadın yarışmacılara karşı saygısının yüksek olduğunu söylese de dozunu aştıklarında yarışmayı terk edip gideceğini dile getirdi.

EN HAMARAT BENİM EMİN ÇETİN KİMDİR?

En Hamarat Benim Emin Çetin Yozgatlı ve 2 çocuk sahibidir. Bir sitede 15 yıldır yönetici asistanı olarak çalışan Emin Bey 46 yaşındadır.

Temizliğe çok önem verdiğini belirten Emin Çetin, kendinden şöyle bahsediyor.

“Temizim, çok temizim, çok titizim, temizliğe çok dikkat ederim. Özellikle en dikkat ettiğim yer mutfaktır. Kireç lekesine hiç tahammülüm yok mesela, kürdanla girerim. Deliririm öyle şeylere.

Damak tadıma çok güveniyorum. Değişik lezzetleri severim ama yarışmacılar içerisinde değişik lezzetler sunacak biri var mı? Orasını bilmiyorum. En ünlü şeflerden daha güzel yemekler yaparım. Yemeğimi bir kez yiyen, dünyanın öbür ucunda olsa tekrar gelir bana. Emin ne olur bir yemek daha yap der.”

EN HAMARAT BENİM GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Geçen hafta 15 bin liralık büyük ödülün sahibi, Kastamonulu yarışmacı Gülten Demir oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir