En Hamarat Benim İlknur kimdir? İlknur Kılıçkara nereli, kaç yaşında?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından İlknur izleyiciler tarafından merak edildi. Peki İlknur Kılıçkara kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

En Hamarat Benim İlknur kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı İlknur Kılıçkara kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından İlknur Kılıçkara izleyiciler tarafından merak edildi. İşte En Hamarat Benim İlknur hanım hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer yemek saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

2022’deki Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının ilk yarışmasında, 3-7 Ocak haftasında 15 bin TL’lik büyük ödülü 24 puan ile kazanan Onur Gulomjon Sattarov oldu.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Onur kimdir? Onur Gulomjon Sattarov nereli, kaç yaşında?

EN HAMARAT BENİM İLKNUR KILIÇKARA KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim İlknur Kılıçkara yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. İlknur hanım 36 yaşındadır ve bir avukatlık ofisinde yarı zamanlı çalışarak aşçılık yapmaktadır. 14 yıllık evli olan İlknur Kılıçkara’nın 2 çocuğu bulunmaktadır. İlknur hanım aslen Ardahanlıdır.

İlknur hanım çok hamarat olduğunu belirterek şunları dile getiriyor: ” İşim bitmeden asla uyumam. Gece saat 2-3’lere kadar temizlik yaparım. Hiç söylememem gereken şeyleri pat diye söylüyorum ve bunlar her zaman başıma iş açıyor.”

KADİR EZİLDİ İLE EN HAMARAT BENİM 106. BÖLÜM FRAGMANI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir