En Hamarat Benim Onur kimdir? Onur Gulomjon Sattarov nereli, kaç yaşında?

Fox TV'deki En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Gulomjon izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Gulomjon Sattarov (Onur) kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

featured

En Hamarat Benim Onur Gulomjon Sattarov kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Onur kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Fox TV’de yayınlanan En Hamarat Benim programının yarışmacılarından Onur Gulomjon Sattarov izleyiciler tarafından merak edildi. İşte En Hamarat Benim Onur Bey hakkında ayrıntılı bilgiler…

15 BİN TL BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim her hafta içi Fox TV’de büyük ilgiyle izleniyor.

Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi’nin sunduğu “En Hamarat Benim” yarışmasında her hafta birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini gösteriyor.

Evler pırıl pırıl olduktan sonra ise iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer yemek saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

2021’deki Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının son yarışmasında 15 bin TL’lik büyük ödülü Murat Turan ve Yıldız Güneş paylaşmıştı.

EN HAMARAT BENİM ONUR GULOMJON KİMDİR?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim Onur Gulomjon Sattarov, yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Onur Bey 27 yaşında ve aşçıdır. Aslen Özbekistanlıdır.

Onur bey, elinin hızlı olduğunu söyleyerek, temizlik ve yemek yapmayı çok sevdiğini belirtiyor. “Size süper yemeklerle geliyorum” diyerek yarışmadaki iddiasını ortaya koyuyor.

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Gülizar kimdir? Gülizar Bulduk nereli, kaç yaşında?

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Şenay kimdir? Şenay Delikkaya nereli, kaç yaşında?

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Mine kimdir? Mine Martı nereli, kaç yaşında?

TIKLAYINIZ >> En Hamarat Benim Kahmuran kimdir? Kahmuran Aksoy nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir