En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kaan Dursun kaç yaşında, nereli?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Kaan Dursun yorumlarıyla izleyiciler tarafından merak edildi. Peki En Hamarat Benim Kaan kimdir? En Hamarat Benim Kaan kaç yaşında, nereli? İşte Kaan Bey hakkında merak edilenlerin detayı...

featured

‘En Hamarat Benim Kaan kimdir?’ sorusunun cevabı merak ediliyor. Fox TV’de Kadir Ezildi’nin sunumuyla ekrana gelen En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından Kaan Dursun, yorumlarıyla ekran başındaki izleyiciler tarafından çok merak edildi. Peki En Hamarat Benim Kaan kimdir? Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim yarışmacısı Kaan kaç yaşında, nereli? İşte tüm ayrıntılar..

Fox TV ekranlarında her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim‘in bu haftaki yarışmacıları; Semanur Kazan, Esra Sayar, Kaan Dursun, Netice Doğan, Pınar Örk oldu.

EN HAMARAT BENİM KAAN KİMDİR?

En Hamarat Benim yarışmacısı Kaan Dursun yorumlarıyla izleyicilerin dikkatini çekti. Haftanın bir diğer yarışmacısı olan Kaan Bey 23 yaşındadır ve aşçıdır. Aslen Artvinli olan Kaan Bey, bekardır ve ailesiyle yaşamaktadır.

Kaan Dursun kendisini tanıtırken, “Çok hamaratımdır. annemin beğendiği temizliği bile beğenmem. Annem yapsa bile gider tekrar üzerinden geçerim. Yemek konusunda çok büyük bir tutkum var. Annem çalıştığı için okuldan gelip yemekleri ben yapıyorum. Bıçağımın hızına, elimin lezzetine, damağımın tadına çok güveniyorum. Hanımlar bu hafta yandınız” ifadelerini kullanmıştır.

EN HAMARAT BENİM KAAN YEMEK MENÜSÜ

  • Henüz belli değil.

GEÇEN HAFTA KİM KAZANDI?

Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’de geçen hafta 15 bin TL’lik büyük ödülü, aynı puanı alan Şule Hanım ve Feride Hanım paylaştı.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Şule kimdir? Şule Meriç kaç yaşında, nereli?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Feride kimdir? Feride Ağır kaç yaşında, nereli?

EN HAMARAT BENİM 148. BÖLÜM İZLE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir