En Hamarat Benim Nuriye kimdir? Nuriye Akgün nereli, kaç yaşında?

En Hamarat Benim programının bu haftaki ilk gün yarışmacısı Nuriye Akgün, ekran başındaki izleyiciler tarafından merak edildi. İşte Nuriye Hanım hakkında bilgiler...

featured

En Hamarat Benim Nuriye hanımın ev sahipliğiyle başladı. İlk gün yarışmacısı olan Nuriye Akgün, yorumlarının yanı sıra ve nahifliği ve kibarlığıyla da ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekti. Peki En Hamarat Benim Nuriye kimdir? Nuriye Akgün nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin denetiminde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerler sergileniyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 20 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Nuriye Akgün Hatice Işık, Tuğba Özkese, Canan Hepsoy ve Gülay Özer oldu.

En Hamarat Benim Nuriye Akgün

EN HAMARAT BENİM NURİYE AKGÜN KİMDİR?

Nuriye Akgün 49 yaşında, İstanbulludur. 3 kız annesi, 3 de torun sahibi olan Nuriye Hanım ev hanımıdır.

Elinden geldiği kadar becerikli olduğunu söyleyen Nuriye Akgün, “Gerek sesimle, gerek el emeğimle gayret göstererek her şeyi yapmaya çalışıyorum. O yüzden çok hamaratım” diye konuştu.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Canan kimdir? Canan Hepsoy nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Işık nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Gülay kimdir? Gülay Özer nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Tuğba kimdir? Tuğba Özkese nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir