En Hamarat Benim Tuğba kimdir? Tuğba Özkese nereli, kaç yaşında?

En Hamarat Benim programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Tuğba Özkese oldu. İşte Tuğba Hanım hakkında bilgiler...

featured

En Hamarat Benim Tuğba Özkese bu haftanın en sakin yarışmacısı olarak dikkat çekti. Peki En Hamarat Benim Tuğba kimdir? Tuğba Özkese nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar…

Birbirinden eğlenceli ve becerikli 5 yarışmacı, önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin denetiminde kendi evlerinin temizliğini yapıyor. Evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerler sergileniyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, 20 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Fox TV‘de her hafta içi saat 13.00’te yayınlanan Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim’in bu haftaki yarışmacıları; Nuriye Akgün Hatice Işık, Tuğba Özkese, Canan Hepsoy ve Gülay Özer oldu.

En Hamarat Benim Tuğba Özkese

EN HAMARAT BENİM TUĞBA ÖZKESE KİMDİR?

Tuğba Özkese 33 yaşında, aslen Samsunludur. 4 yıllık evli ve 1 çocuk annesi olan Tuğba Hanım, sağlık çalışanı olarak görev yapmakta.

thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Gülay kimdir? Gülay Özer nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Canan kimdir? Canan Hepsoy nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Nuriye kimdir? Nuriye Akgün nereli, kaç yaşında?
thumbnail
İlişkili Yazı
En Hamarat Benim Hatice kimdir? Hatice Işık nereli, kaç yaşında?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir