HOUSE OF THE DRAGON 7. BÖLÜM İZLE – House of the Dragon 7. Bölüm Türkçe Dublaj

Game of Thrones hayranları başta olmak üzere dünyada milyonlarca kişinin ilgiyle takip ettiği House of the Dragon dizisi, yayınlanan her yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor . Dizinin en son yayınlanan 7. bölümü izleyebileceğiniz bağlantı linkini haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

featured

George RR Martin’in “Fire & Blood-Ateş ve Kan” kitabından uyarlanan ve Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alan House of the Dragon 7. bölümüyle de izleyiciyi ekran karşısına kilitledi. Amerikan TV platformu HBO tarafından her hafta Pazar günleri yayınlanan dizinin Türkiye’deki hayranları da 7. bölüm videosuna ulaşmak için house of the dragon 7 bölüm izle, house of dragon 7 bölüm, house of the dragon 7. bölüm Türkçe dublaj gibi sorgulamalarla internet üzerinde arama yapıyor. İşte Game of Thrones serisiyle milyonlarca hayran kitlesi oluşan House of the Dragon dizisini izlemenin yolu…

thumbnail
İlişkili Yazı
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 6. BÖLÜM İZLE- Amazon Prime Video Tek Parça! Yüzüklerin Efendisi 6. Bölüm Türkçe Dublaj

HOUSE OF THE DRAGON 7. BÖLÜM

Gelmiş geçmiş en başarılı dizi olarak kabul edilen ve rekor izleyici sayısına ulaşan Game of Thrones serisinin geçmişine odaklanan House of the Dragon (Ejderha Hanedanı) dizisi, 2 Ekim Pazar günü “Driftmark-Akıntıtaşı” ismiyle yayınlanan 7. bölümünde şu olaylar yaşandı:

house of the dragon 7 bölüm

*DİKKAT! Bu bölüm spoiler içerir!

“Kral Viserys ve maiyeti, Leydi Laena’nın Akıntıtaşı’ndaki cenazesine katılır. Rhaenyra ve Daemon yeniden bir araya gelir ve fiziksel olarak yakınlaşırlar.

Prens Aemond, Vhagar’ın artık kendi ejderhası olduğunu iddia eder ve kuzenleri ve yeğenleriyle tartışmaya girer. Tartışma kavgaya dönüşür ve Lucerys bir bıçak darbesiyle Aemond’un gözünü keser. Kraliçe Alicent, ceza olarak Lucerys’in gözünün oyulmasını talep eder. Kral Viserys reddedince, çılgına dönen Alicent, Lucerys’e saldırmaya çalışır. Ancak Prenses Rhaenyra buna engel olmaya çalışır ve bu esnada Kraliçe tarafından kolu bıçaklanır. Rhaenyra’nın çocuklarının piç olduğu iddialarının ardından Kral Viserys, torunlarının meşruiyetini sorgulayan herkesin dilinin kesileceğini söyler.

Öte yandan Kral Eli olarak yeniden atanan Otto Hightower, kızı Kraliçe Alicent’e yakında galip geleceklerini söyler. Rhaenyra ve Daemon, Alicent ve destekçilerine karşı birleşir.

İzleyicileri şoka uğratan asıl olay ise Leanor’un, sevgilisi Sör Qarl Correy tarafından öldürülmesidir. Olay yerine sonradan gelen Prenses Rhaenys ve Lord Corlys, bulunan kömürleşmiş cesedin oğulları Laenor’a ait olduğuna inanırlar. Bu arada Daemon ve Rhaenyra, saf Targaryen soyunu sürdürmek için Eski Valyrian geleneğinde evlenirler, kendi çocukları da bu özel törene katılır. Sahte ölümünün ardından, saçları kazınmış olarak görülen Laenor, Sör Qarl ile birlikte Driftmark’tan gizlice kaçar.”

House of the Dragon 7. bölüm dahil tüm bölümleri aşağıdaki linklerden Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

House of the Dragon 7 bölüm dizipal: TIKLA İZLE

House of the Dragon 7 bölüm dizibox: TIKLA İZLE

HOUSE OF THE DRAGON 8. BÖLÜM FRAGMANI

9 Ekim 2022 tarihinde Dalgaların Lordu ismiyle yayınlanacak bölüm olan House of the Dragon 8. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir