YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 6. BÖLÜM İZLE- Amazon Prime Video Tek Parça! Yüzüklerin Efendisi 6. Bölüm Türkçe Dublaj

Tüm dünyada milyonlarca kişinin merakla beklediği Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi yayınlanan her yeni bölümüyle gündeme gelmeye devam ediyor . Dizinin 1. sezon bölümleri Amazon Prime'da izleyicilerle buluşurken, en son yayınlanan 6. bölümü izleyebileceğiniz bağlantı linkini haberimizde bulabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

featured

Fantastik sinema ve dizi severlerin heyecanla beklediği Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizinin 1. sezon 6.bölümü cuma gece yarısı saat 04.00’te Amazon Prime üyeleriyle buluştu. Pek çok kişi Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri izlemek için Amazon Prime videolarına ulaşmaya çalışıyor. Bu nedenle ‘the rings of power izle‘, ‘Güç Yüzükleri 6. bölüm izle’, ‘Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölüm Türkçe dublaj izle‘, Amazon Prime şifresiz tek parça altyazılı izleme sorguları aratılıyor. İşte film serisiyle milyonlarca hayran kitlesi oluşan Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisini izlemenin yolu…

yüzüklerin efendisi güç yüzükleri 6. bölüm izle

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölümü izlemek isteyen binlerce kişi, dizinin nereden, hangi platformlardan izlenebileceğini merak ediyor. 6. bölümün cuma günü internete düşeceği haberi geldikten sonra birçok kişi Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölümü araştırmaya başladı. ‘Yüzüklerin Efendisi dizi izle’, ‘Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölüm izle’, ‘Amazon Prime Video şifresiz’, ‘Yüzüklerin Efendisi 6. bölüm Türkçe dublaj izle’ gibi başlıklarla internet üzerinden arama yapıldı.

thumbnail
İlişkili Yazı
HOUSE OF THE DRAGON 7. BÖLÜM İZLE – House of the Dragon 7. Bölüm Türkçe Dublaj

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 6. BÖLÜM

Film serileriyle tüm dünyayı kasıp kavuran ve gelmiş geçmiş en başarılı fantastik filmler arasında kabul edilen Yüzüklerin Efendisi, bu kez hayranlarının karşısına dizi formatıyla çıktı. Toplamda 5 sezondan oluşan dizi 2 Eylül’de resmen yayımlandı. Orijinal adı The Lord of the Rings: Rings of Power olan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi Amazon Prime platformunda izleyicilerle buluştu.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 6. bölüm dahil tüm bölümleri buradaki linkten Türkçe altyazılı ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ DİZİSİ KONUSU NE?

J.R.R. Tolkien’in romanlarından uyarlanan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi; Orta Dünya’nın İkinci Çağı’nda geçiyor. Dizide Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi fimlerinden binlerce yıl öncesindeki yaşananlara yer veriliyor.

Barış dönemiyle başlayan dizide; Dumanlı Dağlar’ın en karanlık derinliklerinden Lindon’un görkemli ormanlarına, ada krallığı Numenor’dan, haritanın en uzak noktalarına kadar tüm bu diyarların ve karakterlerin yarattığı destan anlatılıyor.

yüzüklerin efendisi güç yüzükleri 6. bölüm izle

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölümde; Galadriel kadim bir kötülüğün geri dönüşünün işaretleri yüzünden endişelidir. Arondir tedirgin edici bir keşif yapar. Elrond’a ilgi çekici bir macera teklif edilir. Nori Kılayak toplumunun en katı kuralını çiğner.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. bölümde; Galadriel yeni bir müttefik bulur. Elrond eski bir dostu tarafından soğuk karşılanır. Nori bir yabancıya yardım etmek ister. Bronwyn halkını tehlikeye karşı uyarırken Arondir yanıt peşindedir.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 3. bölümde; Arondir esir düşer, Galadriel ve Halbrand efsanevi bir krallık keşfeder, Elendil’e bir görev verilir, Nori yaptıklarının sonucuyla yüzleşir.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 4. bölümde; Naip Kraliçe Miriel’in inancı sınanır, Isildur kendini yol ayrımında bulur, Elrond bir sırrı açığa çıkarır, Arondir’e bir ültimatom verilir, Theo Bronwyn’e karşı gelir.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 5. bölümde; Nori içgüdülerini sorgular, Elrond yeminine sadık kalmaya çalışır, Halbrand kaderini tartar, Güneyliler saldırıya hazırlanır.

AMAZON PRİME ÜYELİĞİ NE KADAR, KAÇ PARA?

ABD merkezli Amazon Prime üyelik ücreti ve platformun sunduğu özellikler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Amazon Prime 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Deneme sürecinin ardından üyeler aylık 7,90 TL karşılığında pek çok özel fırsat ve ayrıcalıktan faydalanabiliyor. Üyeler aboneliklerini istedikleri zaman iptal edebiliyor. İşte Amazon Prime’ın sunduğu hizmetler;

  • Bedava ve hızlı kargo ayrıcalığı (Amazon Prime ile geçerli ürünlerdeki alışverişlerinde bedava ve hızlı teslimat ayrıcalığını yaşa. Siparişlerin hangi şehirde ne kadar sürede teslim edilir, hemen öğren)
  • Popüler filmler, ödüllü diziler (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, The Marvelous Mrs Maisel, Tom Clancy’s Jack Ryan, Good Omens ve Modern Love gibi Amazon Originals dizilerini sadece Prime Video’da Türkçe altyazılı ve dublajlı izle)
  • Özel fırsatları yakala (‘Günün Fırsatları’ sayfasındaki seçili fırsatları herkesten önce sen yakala. Ayrıca, sadece Prime üyelerine özel indirimlerden ve fırsat günlerinden yararlan)
  • Bedava oyunlar ve oyun kanalı üyeliği (Prime Gaming ile League of Legends, Teamfight Tactics, Black Desert Mobile gibi oyunlar için içeriklere erişme avantajını yakala. Ayrıca, her ay ücretsiz oyunlara ve Twitch.tv kanalı aboneliğine sahip ol.)

Amazon Prime üyesi olmak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir