Masterchef kim kazandı? Masterchef kim şampiyon oldu? Masterchef birincisi kim?

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında final heyecanı yaşandı. Peki bu büyük gecenin kazananı kim oldu? Masterchef yarışmasında şampiyonluğu kim göğüsledi? Masterchef'i kim kazandı?

featured

TV8’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Masterchef yarışmasında sona gelindi. Finale kalan Eren ve Hasan, Masterchef birincilik kupasını almak için bu akşam büyük bir mücadeleye girerek, bütün yeteneklerini ortaya koydular. Peki Masterchef kim şampiyon oldu? Masterchef kim kazandı? Masterchef birincisi kim oldu? İşte detaylar…

MASTERCHEF kim kazandı?

Masterchef yarışmasında sezon sonuna gelinirken, şampiyonun belirlendiği son yarışma için bütün Türkiye TV8 ekranlarına kilitlendi. Büyük heyecana sahne olan final yarışmasında iki başarılı yarışmacı da neden bu noktaya gelebildiklerini adeta herkese ispatladılar. Müthiş tabakların ortaya çıktığı final gecesinde, birincinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

Yarışmacıların şeflerden aldıkları puanlar şöyle oluştu:

Hasan için verilen puanlar

  • Mehmet Şef: 8 Puan
  • Danilo Şef: 8 Puan
  • Somer Şef: 8 Puan

Eren için verilen puanlar

  • Mehmet Şef: 8 Puan
  • Danilo Şef: 9 Puan
  • Somer Şef: 9 Puan

Bu sonuçlara göre Masterchef Türkiye 2021’in şampiyonu Eren oldu.

MasterChef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu

Masterchef ödülü ne kadar? Masterchef kazanan ne alıyor? Masterchef para ödülü ne kadar? Masterchef şampiyonu kaç para alıyor? TIKLAYINIZ.

Masterchef Eren alevi mi? Tokat Musullu köyü alevi mi? Eren Kaçıkçı alevimi? Masterchef Eren nereli, yaşı kaç? TIKLAYINIZ.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir